- Poruka
- 15.885
Nema od toga nista, videcesАли *******и то сматрју за реч Божију и нема расправе. Свих милијуни миграната се имају населити у Србијанији и шлус!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema od toga nista, videcesАли *******и то сматрју за реч Божију и нема расправе. Свих милијуни миграната се имају населити у Србијанији и шлус!!!
Ајде?Nema od toga nista, videces
Ja podrzavam ulazak u NATO ali to nije agenda NATO. NATO i azilanti mogu imati veze samo kada NATO vojska brani grcke granice.Али *******и то сматрју за реч Божију и нема расправе. Свих милијуни миграната се имају населити у Србијанији и шлус!!!
Ти си батице тотални промашај. време је да одеш у пустињу и да тихујеш пар година.Ja podrzavam ulazak u NATO ali to nije agenda NATO. NATO i azilanti mogu imati veze samo kada NATO vojska brani grcke granice.
N1 ustase.N1 je B92 današnjice
Što znači, medij koji će demokratski promeniti Slobiste.
Ma oni su slepci koje finansira Amerika i pljuju po svemu svetom
Da.N1 ustase.
Netacno.Mnogo dosmanlija ima na ovom forumu. Sjatili se svi iz te propale stranke ovde..
Ma iserem se tebi ja u grlo malo dodjosuNe treba da pljuju, treba da se iseru direktno u grlo celom SNS
Greska je pljuvati SNS.
Ne znas sta su tajna drustva i kako postavljaju svoje ljude. Nemam sta dalje da pisemNetacno.
Zorana Mihajlovic g17+ je u SNS
Goran Knezevic
Jelena Trivan
Vesic
SLinavi Mali
Spisak je predugacak mrzi me i da nabrajam
SNS nije tajno drustvo nego slepackoNe znas sta su tajna drustva i kako postavljaju svoje ljude. Nemam sta dalje da pisem
Procitaj knjigu Ko vlada svetom. Ne mozes bez osnovnog znanja da polemises o ovim temama.SNS nije tajno drustvo nego slepacko
To samo vi, seljoberi iz Donjeg Pickovca, niste jos ukapirali
pa naprimer, zapad je u TV-prijemnike ugradio tajne kamere koje prate dal pratis TV.mora se uvesti metoda provere dal narod prati obracanja na tv
jedva je naucio da pise a ti ga sad teras i da cita......................di ce ti dusa.Procitaj knjigu Ko vlada svetom. Ne mozes bez osnovnog znanja da polemises o ovim temama.