evo jos jednog zanimljivog pitanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lady U:
ma super sto si ti "in". sa sve "aj", "mene bas briga" i sl. vidi se da ti je glavna literatura svet. to sto sam tu istu literaturu proglasila za toalet papir nije bilo smisljeno kao uvreda. ako si se ti osetila prozvanom - to je verovatno zato sto znas sta svako polu inteligentan kome je prosla koja knjiga kroz ruke misli o tom istom svetu i svima onimo o kojima to djubre pise.

a ako vec izdajes savete o stvaranju imidza - malo sta dobro se moze pomisliti o osobi koja napise ovo:

sigurna sam da si pre toga odgledala vesti i procitala novine "da bi bila u toku".
ti si zaista glupa izvini na gruboj iskrenosti ako ne umes da prepoznas da sam se zezala.mislim mozes sad da se izvlacis koliko hoces ali bre mnogo si glupa:lol:
prosto me blam da se raspravljam s tobom 8-)

ajde prestani vise da mi se obracas kozo!!!ne primecujes da te ignorisem?i dalje mi postavljas pitanja?alo ne zelim da komuniciram sa tobom,zadrzi svoje pametovanje za nekog drugog!!!ovo je poslednje sto sam ti napisala,i stvarno nema potreba da mi ne budes na ignore!!!palis sad sa mog vidnog polja!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back