Evo i mene raja

Ja prvi put u zivotu ovdje. Stanovnici ove platforme dolazim u miru :D Nisam bas siguran sta se ovdje desava, ako je kao na drugim blogovima i plus ima dovoljno blogera to mi se svidja. Ja zelim da pricamo, druzimo se, diskutujemo, shalimo se i tako to. Ja pricam samo obicne price, zivot jednostavnog covjeka koji zivi skromno. Sad sam tu, pa ...

duša Balkana

Smijem se kladiti da sam jednog istog sa tvojim nickom vidjela na Blogger.ba, medju komentarima na mom blogu tamo gdje sam i ja odnedavno otišla u miru, a ovdje sam već dugi niz godina pa kontam, mogu da ti kažem dobro došao, jer se osjećam nekako domaća :D

Smijem se kladiti da sam jednog istog sa tvojim nickom vidjela na Blogger.ba, medju komentarima na mom blogu tamo gdje sam i ja odnedavno otišla u miru, a ovdje sam već dugi niz godina pa kontam, mogu da ti kažem dobro došao, jer se osjećam nekako domaća :D
hahaha, bravo :D Taj sam. Pokusavam i druge opcije, upoznajem druge a onaj tamo blog imam odavno. Ne znam kako ce ovo biti, prvi put u zivotu sam ovdje i ako bude dobra reakcija mozda ostanem i ovdje :D Drago mi je da si komentarisala, pozdravljena da si :D

Back