Evo i gospodjice mace- Milice!

Ovo je Megi.

dscn2970g.jpg

Nju su udomile tri divne žene, majka i dve ćerke, koje već imaju macu Emu i koje su pre nje čuvale dve mace, dok nisu uginule u šesnaestoj ili edamnaestoj godini
života.

dscn2968w.jpg

A posle Megi, otišla je i druga crna maca, no ona je morala na put, čak u Smederevo, za razliku od ostalih koji su ostali u Beogradu! :D

dscn2978v.jpg

Crno mače mi je pomogla da udomim jedna naša drugarica sa foruma, koju svi znate!
A dok se nisu rastale, dve sestrice su ovako uživale...

dscn2964.jpg

dscn2974s.jpg

dscn2976j.jpg

Bubica ih je, naravno, brižno čuvala!

dscn2975.jpg

dscn2979a.jpg

Poslednja izmena:
Ova crno bela maca je Ema, nova Megina sestrica iili cimerka! Ovo je fotografisano kad sam ponela Megi u novi dom, a Bubicu vodila na skidanje konaca posle sterilizacije, tako da je i Buba imala priliku da se uveri kako će njenoj miljenici biti sa novim stanarima!

dscn2981n.jpg

Ovo je bio početak upoznavanja, Ema je bila malo uplašena, sada su tako dobre da i spavaju zajedno, igraju se i ljube!

dscn2980.jpg

Buba u inspekciji! :zper:

dscn2983.jpg

Hvala na komplimentima! Zaista su preslatki, i kad gledam ove slika mnogo mi je žao što nisam mogla sve da ih zadržim....... :heart:
A isto, tek kad gledam fotke, primećujem kako su mi "izrezbarile" noge od stolica... Oštre kandže gde stignu, sram ih bilo, a najviše vole kuhinjske stolice. :eek:

dscn0805e.jpg

dscn0806f.jpg

Boža je juče uginuo.

Iako ovo nije njegova tema, to niti je to moj ljubimac, Boža je bio pas moje tetke kod koje često odlazim i sa kojim sam provodila mnogo vremena i koga sam mnooogo volela, i samo zbog toga ovo ovde pišem.

Posle godinu dana bolesti, lečenja, terapije (...) uginuo je juče rano ujutro, prilikom šetnje... Iako su mu veterinari prognozirali svega mesec - dva života, zbog edema pluća i uvećanog srca, i preporučivali uspavljivanje, njegova vlasnica se za Božu borila, davala mu lekove, negovala ga i produžila život za 10 meseci... Bio je to srećan, veseo, pametan, umiljat pas... :(

Back