Niste bas morali da me podsecate da stize taj dan..mart osmi..
uvek me nervirao..i ne volim ga ..
praznik zena..svasta.
jos kao klincu mi nikada nije bio jasan taj datum,povod i nacin..
kasnije sam ukapirao da je to dan za svaleraciju o sindikalnom trosku..
dan pijanih muskaraca koji ljube neke raskalasne zene koje sebi dozvolise jednu pijanu noc..e sad ko koga dohvati..
kad odrastoh malo i kad sad ja treba da budem taj pijani muskarac koji juri neke raspomamljene zenske individue,ne pristadoh na to..a ne..neka hvala,svoje mesto prepustih rado nekom neizivljenom polu svetu..
misim..svaka cast svakome,veresija nikome..
e sad da se razumemo,lomio sam i ja noge kupujuci uciteljici poklon..mami,gledajuci i pamteci sta kupujem da ne kupim isti kao prosle godine..cak sam i svojoj pionirskoj drugarici rukovodiocu poklon kupovao(kasnije sam joj to godinama naplacivao..iskljucivo i posebno sedmog marta)..
nego muka mi od tih martovskih desavanaj..bas muka..
i ne znam kako da prespavam taj dan..
ebes zenu koja kitu(cveca) dobije samo tada...
i tog muskarca..bolje da se ne zove muskarac..
a cvece je cvece i uvek mi bili smesni muskarci koji ne umeju da nose buket..
mozda cu dan provesti na klupi ispred cvecare ako dan topao bude i slatko se smejati..
***...tuzno je to
a da a vama drage zene koje slavite i postujete tu Klaru Cetkin..neka vam srecan i lep bude dan taj..
ja s tem nem nista
uvek me nervirao..i ne volim ga ..
praznik zena..svasta.
jos kao klincu mi nikada nije bio jasan taj datum,povod i nacin..
kasnije sam ukapirao da je to dan za svaleraciju o sindikalnom trosku..
dan pijanih muskaraca koji ljube neke raskalasne zene koje sebi dozvolise jednu pijanu noc..e sad ko koga dohvati..
kad odrastoh malo i kad sad ja treba da budem taj pijani muskarac koji juri neke raspomamljene zenske individue,ne pristadoh na to..a ne..neka hvala,svoje mesto prepustih rado nekom neizivljenom polu svetu..
misim..svaka cast svakome,veresija nikome..
e sad da se razumemo,lomio sam i ja noge kupujuci uciteljici poklon..mami,gledajuci i pamteci sta kupujem da ne kupim isti kao prosle godine..cak sam i svojoj pionirskoj drugarici rukovodiocu poklon kupovao(kasnije sam joj to godinama naplacivao..iskljucivo i posebno sedmog marta)..
nego muka mi od tih martovskih desavanaj..bas muka..
i ne znam kako da prespavam taj dan..
ebes zenu koja kitu(cveca) dobije samo tada...
i tog muskarca..bolje da se ne zove muskarac..
a cvece je cvece i uvek mi bili smesni muskarci koji ne umeju da nose buket..
mozda cu dan provesti na klupi ispred cvecare ako dan topao bude i slatko se smejati..
***...tuzno je to
a da a vama drage zene koje slavite i postujete tu Klaru Cetkin..neka vam srecan i lep bude dan taj..
ja s tem nem nista