Evo, dokle smo stigli. Pucajte, ja i dalje držim čas

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne možeš ti nekoga optuživati da je neko prizeljkivati ubistvo nekoga.. odakle ti prava da to govoriš??
Hajka je na Prosvetare,.. nisi razumeo, šta sam mislio,.. se izvinjavam ( ako se nismo razumeli :) )
I mi svi smo se igrali nekih čudnih igara, kauboja i indijanaca, nemaca i Partizana kada smo bili mali ,pa nismo ubijali ljude zato što smo to videli na televiziji ,
👍
užasno je što je taj dečak napravio i nema opravdanja,
imaa,..
lako je sada palamuditi i govoriti ko je kriv, ako imaš decu razumećeš da se to može desiti svakom roditelju da mu dete bude problem, koliko vidim spominješ da radiš u prosveti,
meni se neće desiti,.. znam gde sam potrošio pola života,.. razumem te,..
možee se desiti,.. a koliko nepravdi stoji iza toga ? Radim,.. u prosveti,.. i ne stidim se toga,..
ali mi smo samo pola,.. druga polovina je vaša,,...

pa si možda baš ti krivac za sve ovo, ako si nekad okrenuo glavu od nekog problema..
Evoo,.. jesam,.. . 'ajde, kako dalje ? :) ,.. ne okrećem glavu,.. ni sad :D

Težak dan... Imala sam mnogo obaveza danas i tek sada pregledam informacije vezane za incident o kom slušam u prolazu čitav dan.
Taj dečko definitivno nije tek tri puta ušao u streljanu iako nam je tako rekao sam predsednik, i sve neka je genijalan kao neko ko "voli da uči", odličan đak, i sl., taj je to vežbao duže i bio dodatno motivisan da se druži sa vatrenim oružjem, sklona sam da mislim prema efektivi njegovog nastupa.
Predsednik je istakao i to da u takve škole, pa i tu naročito, idu samo deca uglednih ljudi od kojih niko nema platu manju od 300.000 din.;
Pa... eto, mi koji nemamo 300.000 din plate, moramo drugim stvarima da se bavimo, tipa-preživljavanjem. Nemamo toliko lufta da decu učimo kako da koriste ubojita sredstva, i plus nismo ni po čemu ni ugledni.
Nastradalima... Bože, pomiluj im duše, prerano su otišli... a pozavidela bih im na tome, zaista;
K. počiniocu, Bože, daj mu dovoljno snage da se Tebi obrati za pomoć i živi u veri sa pokajanjem i spoznajom da je samo u Tebi spas!

Pucnjava u osnovnoj školi u Beogradu: Ubijeno devetoro, učenik planirao napad mesec dana.​

... odgovorna vlast koja kreira i toleriše patološke „vrednosti“ i zahtevala ostavke ministra prosvete Branka Ružića, ministra policije Bratislava Gašića i predsednice Saveta REM Olivere Zekić.
---------------------------
Da vas čujem,.. vas kritizere svega,.. pa ovo se i u Americi dešava u sedam godina. Shvatate vi, koliko je destrukcija zahvatila ovo društvo ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
link
a kada pomenem povratak socijalizma u Srbiji , mnogi pljuju na mene. Kapitalizam zato i postoji, da se politicari "ogrese" kako bi ih duboka drzava mogla ucenjivati da rade za nju.Dakle, ako Vucic ne bude slusao duboku drzavu, namestice mu jos par ovakih tragedija i eto naroda na ulici .........predvodjeni americkim agentima..........ko na Majdanu 2014.
To je kapitalisticki sistem, koji neminovno vodi u destrukciju sa kojom se trguje.

Koliko dana žalosti u državi je bilo kad je onaj lik prso, uzeo zatim kalašnjikov pa pobio decu u Žitištu pre pešes godina?

Seća li se neko?

Један дан жалости у Војводини.

https://mondo.rs/Info/Drustvo/a917325/Masakr-u-Zitistu-u-nedelju-Dan-zalosti-u-Vojvodini.html

https://www.021.rs/story/Info/Vojvo...itistu-Ubio-petoro-u-kafani-ranio-jos-25.html

Синиша се наљутио када је у друштву другог мушкарца и другарице Јоване Поповић (20) видео своју супругу Дијану (30) , са којом је још увек у званичном браку и са којом има десетогодишње дете . Бесан је отишао кући по пушку, а када се вратио убио је њу и њену другарицу и наставио да насумично пуца по кафићу.

Дијана и Јована преминуле су на лицу места, док су Стева Јојић (40), Владимир Косовић (34) и Владимир Мијатовић (40) преминули у зрењанинској болници.

Према последњим подацима, седморо је тешко повређено , сви су оперисани, а један је животно угрожен . Међу повређенима је најмање троје малолетника, неки рањени нису ни тражили лекарску помоћ.
Власник локала у којем се догодило убиство Љуба Милиновић каже да би Златића трагедија била још већа да конобар и још један младић нису савладали Златића .

"Прво смо мислили да је ватромет, али када сам чуо рафале, све је почело да пада око шанка. Можете да замислите каква је то била сцена. Гости кажу да је био у кафани, онда се вратио, али са аутоматску пушку.Дошао је са друге стране локала, у том тренутку су скочили конобар Исидор Сучевић и гост Милан Мајкић и успели да га савладају, међутим, било је касно.Златић је кренуо да бежи, а оно што је оставио, ја сам не могу да вам опишем, ово је страшно “, рекао је Милиновић.

Младић који је у тренутку пуцњаве био у кафићу каже да се све догодило изненада.
" Извадио је пушку, одједном се зачула пуцњава - три пута у ваздух. Мислили смо да је неко бацао петарде. Неко ме је бацио на земљу, једна девојка је пала поред мене, друга је такође пала, рањена. општи хаос, одједном. Тога нема ни у филмовима ", рекао је младић.

Убица је ухапшен. Према речима мештана, он је био миран, повучен човек, без кривичних и прекршајних пријава и, како кажу, ништа није могло да указује на то да ће то урадити.

Један од комшија који добро познаје Синишу каже да је био тих и миран и да вероватно није могао да поднесе растанак са супругом, са којом има сина. " Живели су одвојено, добро се слагали што се детета тиче, дете је отишло код оца и мајке, није било проблема. Радио је код рођеног брата, у агенцији за регистрацију путничких возила. "

Према речима министра унутрашњих послова Небојше Стефановића , Златић је пуцао из аутоматског оружја које је недозвољено поседовао.

" Реч је о човеку који до сада није имао ниједну прекршајну, кривичну пријаву или насиље у породици, што би указивало на опасност ", рекао је Стефановић и додао да је полиција брзо савладала и везала нападача који је покушао да побегне. Мештани су одвели његову пушку.

Pucnjava u osnovnoj školi u Beogradu: Ubijeno devetoro, učenik planirao napad mesec dana.​

... odgovorna vlast koja kreira i toleriše patološke „vrednosti“ i zahtevala ostavke ministra prosvete Branka Ružića, ministra policije Bratislava Gašića i predsednice Saveta REM Olivere Zekić.
---------------------------
Da vas čujem,.. vas kritizere svega,.. pa ovo se i u Americi dešava u sedam godina. Shvatate vi, koliko je destrukcija zahvatila ovo društvo ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
link
Očigledno je da mu se dozvolilo...

Sa mnogo strana. Trula politika je žrtva incidenta. Incidenta koji je do sada bio samo u tom tkzv slobodnom svetu policijske države...

Incidentu u kojem je opravdano ubiti jer ti(malo T maloletno) tako misliš. Incidentu koji stvara komentare jer svako danas može glasno da misli. Incidentu u kojem su prave žrtve karma onih koji su ih izgubili. Neshvatan incident može proizvesti novi...

Baš mi užas. I po Americi kad se desi mi žao...

Најлуђи су твитераши.

А у овом друштву нема већих дебила од твитераша.

Једни вичу "западне вредности, довеле до пуцњаве", а они други вичу:"Путинизам и његове вредности, довеле су до пуцњаве".
Pročitaj śta su danas radila deca u pojedinim školama, obustavljana nastava, silne patrole svuda...

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...kuhinjskim-nozem-povredila-druga-i-nastavnicu

Back