Evo, dokle smo stigli. Pucajte, ja i dalje držim čas

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Plant

Veoma poznat
Poruka
11.378

Pucnjava u osnovnoj školi u Beogradu: Ubijeno devetoro, učenik planirao napad mesec dana.​

... odgovorna vlast koja kreira i toleriše patološke „vrednosti“ i zahtevala ostavke ministra prosvete Branka Ružića, ministra policije Bratislava Gašića i predsednice Saveta REM Olivere Zekić.
---------------------------
Da vas čujem,.. vas kritizere svega,.. pa ovo se i u Americi dešava u sedam godina. Shvatate vi, koliko je destrukcija zahvatila ovo društvo ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
link

Poslednja izmena:

Pucnjava u osnovnoj školi u Beogradu: Ubijeno devetoro, učenik planirao napad mesec dana.​

... odgovorna vlast koja kreira i toleriše patološke „vrednosti“ i zahtevala ostavke ministra prosvete Branka Ružića, ministra policije Bratislava Gašića i predsednice Saveta REM Olivere Zekić.
link
Uvek nam je neko drugi kriv, umesto da krenemo od nas samih pa da vidimo gde grešimo i kako se problemi mogu popraviti..

Uvek nam je neko drugi kriv, umesto da krenemo od nas samih pa da vidimo gde grešimo i kako se problemi mogu popraviti..

Коме?
Вама да, нама не!!

Имаш твој амерички Налед, који се одмах после Ружића обратио јавности морализаторски...

Коме?
Вама да, нама не!!

Имаш твој амерички Налед, који се одмах после Ружића обратио јавности морализаторски...
Takvi ljudi kao ti , što obično upiru prst i krive sve druge obično pokazuju karakteristike nesposobnosti preuzimanja odgovornosti za svoje postupke i ponašanje. Oni ( u ovom slučaju ti) se često osjećaju nesigurno i ranjivo, pa pokušavaju kriviti druge kako bi izbjegli suočavanje sa svojim nedostacima ili greškama. Također, mogu imati nisko samopoštovanje ili nezrele emocionalne reakcije koje ih čine nesposobnim da se nose sa svojim osjećajima na konstruktivan način.

Ovakvo ponašanje može biti frustrirajuće za ljude oko njih, jer oni osjećaju da se suočavaju s nepravednim kritikama, optužbama i odgovornostima, dok se osoba koja krivi druge ponaša kao da ne preuzima svoj dio odgovornosti. Međutim, moram dodati da da takvo ponašanje može biti znak da ta osoba ima problema sa samopouzdanjem i emocionalnom zrelošću...
I na kraju jedno malo pitanje za tebe,dakle, šta je tvoja malenkost učinila da ne dođe do ove tragedije..?

Takvi ljudi kao ti , što obično upiru prst i krive sve druge obično pokazuju karakteristike nesposobnosti preuzimanja odgovornosti za svoje postupke i ponašanje. Oni ( u ovom slučaju ti) se često osjećaju nesigurno i ranjivo, pa pokušavaju kriviti druge kako bi izbjegli suočavanje sa svojim nedostacima ili greškama. Također, mogu imati nisko samopoštovanje ili nezrele emocionalne reakcije koje ih čine nesposobnim da se nose sa svojim osjećajima na konstruktivan način.
Da prebacimo temu na forum "Psihologije" ?
Ovakvo ponašanje može biti frustrirajuće za ljude oko njih, jer oni osjećaju da se suočavaju s nepravednim kritikama, optužbama i odgovornostima, dok se osoba koja krivi druge ponaša kao da ne preuzima svoj dio odgovornosti. Međutim, moram dodati da da takvo ponašanje može biti znak da ta osoba ima problema sa samopouzdanjem i emocionalnom zrelošću...
Ok, na Psiholigiju idemo :rotf: :whistling:
I na kraju jedno malo pitanje za tebe,dakle, šta je tvoja malenkost učinila da ne dođe do ove tragedije..?
:bravo:

aa i taj Bratislav Gašić,..
neka mi stane na Crtu,..
hebaću mu sve po familijama (po spisku,.. neka On meni po*puši),..
oni su kao veća Đubrad od nas,..
pa nisu,.. umemo mi biti veća,..
alii, nije to Too,..
Dok je Njega,.. i njegovih,.. , nama će biti 'vako,... nažalost,..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Razumete li vi : u čemu je štos :
Pametni ljudi se ne bave politikom,
Pametniji pRopušta,.. daa, i onda glupi fanatici vladaju..

Paa, ko vam (nam) je kriv :)

Poslednja izmena:
Цитат:"Пуцајте, ја и даље држим час", се односи на наставника који је стрељан заједно са својим ученицима у Крагујевцу, од стране Немаца нациста,

и

некако, не видим баш неку суштинску везу између овог цитата и данашње трагедије.

Можемо да нађемо везу два догађаја, али цитат и данашњи догађај...нееее....

Најлуђи су твитераши.

А у овом друштву нема већих дебила од твитераша.

Једни вичу "западне вредности, довеле до пуцњаве", а они други вичу:"Путинизам и његове вредности, довеле су до пуцњаве".

Цитат:"Пуцајте, ја и даље држим час", се односи на наставника који је стрељан заједно са својим ученицима у Крагујевцу, од стране Немаца нациста,

и

некако, не видим баш неку суштинску везу између овог цитата и данашње трагедије.

Ne vidim ni ja, ali hajde.

и

Možemo,.. i ja ću biti streljan,.. ali ne odustajem,.. do tada,.. :)

Koliko vam još zla treba da reagujete,.. koliko vam još treba, da kažete: "Dosta je bilo" ?

и

Uvek ima izuzetaka,..
Ja se držim moje "filozofije"
To "pucajte,.. " je ovde da privuče pažnju,.
.
Smisao je dublji.. pukli smo,.. :) ,.. konačno,.. :(

Aa, od sveg mog' vi tražite gde sam "šupalj"..
haha,.. pa svuda sam,.. :)

Poslednja izmena:
Најлуђи су твитераши.

А у овом друштву нема већих дебила од твитераша.

Једни вичу "западне вредности, довеле до пуцњаве", а они други вичу:"Путинизам и његове вредности, довеле су до пуцњаве".
Sva sreća izlečio sam se od twitter-a ima već puno godina..

--------------------------
Da vas čujem,.. vas kritizere svega,.. pa ovo se i u Americi dešava u sedam godina. Shvatate vi, koliko je destrukcija zahvatila ovo društvo ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
link
Priževkiljali ste Ovo, .. nama prosvetarima,...
Pa izvolite gospodo,..
i ovo se moralo (na osnovu vaše Demokratije i podrške - vaše,.. na ime Nove Demokratije,..na ime novih pravila, zakona) dogoditi,... učenicima, rodteljima (zapuštene) dece,..
ps_ I izvolite.-- stanite mi na Crtu,.. Ko je za to kriv ? vi ili mi,.. ili TV ?

Priževkiljali ste Ovo, .. nama prosvetarima,...
Pa izvolite gospodo,..
i ovo se moralo (na osnovu vaše Demokratije i podrške - vaše,.. na ime Nove Demokratije,..na ime novih pravila, zakona) dogoditi,... učenicima, rodteljima (zapuštene) dece,..
ps_ I izvolite.-- stanite mi na Crtu,.. Ko je za to kriv ? vi ili mi,.. ili TV ?
Ne možeš ti nekoga optuživati da je neko prizeljkivati ubistvo nekoga.. odakle ti prava da to govoriš??
I mi svi smo se igrali nekih čudnih igara, kauboja i indijanaca, nemaca i Partizana kada smo bili mali ,pa nismo ubijali ljude zato što smo to videli na televiziji , užasno je što je taj dečak napravio i nema opravdanja, lako je sada palamuditi i govoriti ko je kriv, ako imaš decu razumećeš da se to može desiti svakom roditelju da mu dete bude problem, koliko vidim spominješ da radiš u prosveti,pa si možda baš ti krivac za sve ovo, ako si nekad okrenuo glavu od nekog problema.. al moj macane...treba imati muda pa priznati

Back