Зоки Legenda Poruka 51.694 09.04.2023. u 10:57 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #1 Nije klikbejt, poslali me sa Kulinarstva. https://forum.krstarica.com/threads/jelovnik-gospodina-aleksandra-vucica.971123/
Nije klikbejt, poslali me sa Kulinarstva. https://forum.krstarica.com/threads/jelovnik-gospodina-aleksandra-vucica.971123/
radeta62 Buduća legenda Poruka 43.063 09.04.2023. u 12:58 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #2 Jede skakavce on je Svemirac.
Urvan Hroboatos Veoma poznat Banovan Poruka 13.833 09.04.2023. u 14:47 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #3 Зоки: Nije klikbejt, poslali me sa Kulinarstva. https://forum.krstarica.com/threads/jelovnik-gospodina-aleksandra-vucica.971123/ Kliknite za proširenje... Ima se, može se ....
Зоки: Nije klikbejt, poslali me sa Kulinarstva. https://forum.krstarica.com/threads/jelovnik-gospodina-aleksandra-vucica.971123/ Kliknite za proširenje... Ima se, može se ....
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 32.015 09.04.2023. u 16:39 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #4 @hm337 kaže: ne znam al na tvu svaki dan jede ..... Kliknite za proširenje... I tako smo polako dosli do toga da se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, broje zalogaji. Hocemo jos malo brojati i koliko je vode popio, pa mu davati kap po kap, na pipetu?
@hm337 kaže: ne znam al na tvu svaki dan jede ..... Kliknite za proširenje... I tako smo polako dosli do toga da se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, broje zalogaji. Hocemo jos malo brojati i koliko je vode popio, pa mu davati kap po kap, na pipetu?
B bas kao Buduća legenda Poruka 48.692 09.04.2023. u 16:50 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #5 Jugoslav Čvarak: @hm337 kaže: I tako smo polako dosli do toga da se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, broje zalogaji. Kliknite za proširenje... pa, kada je narod gladan, ako nema narod da jede, makar da gleda velikog vodju kako jede, pa neka mu to bude zadovoljstvo Jugoslav Čvarak: Hocemo jos malo brojati i koliko je vode popio, pa mu davati kap po kap, na pipetu? Kliknite za proširenje... da, kada bandit rasproda i vodoprivredu strancima, pa budete placali vodu - cesmovacu kao mi ameri oko 150 dolara mesecno
Jugoslav Čvarak: @hm337 kaže: I tako smo polako dosli do toga da se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, broje zalogaji. Kliknite za proširenje... pa, kada je narod gladan, ako nema narod da jede, makar da gleda velikog vodju kako jede, pa neka mu to bude zadovoljstvo Jugoslav Čvarak: Hocemo jos malo brojati i koliko je vode popio, pa mu davati kap po kap, na pipetu? Kliknite za proširenje... da, kada bandit rasproda i vodoprivredu strancima, pa budete placali vodu - cesmovacu kao mi ameri oko 150 dolara mesecno
H hm337 Elita Poruka 22.139 09.04.2023. u 16:54 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #6 Jugoslav Čvarak: @hm337 kaže: I tako smo polako dosli do toga da se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, broje zalogaji. Hocemo jos malo brojati i koliko je vode popio, pa mu davati kap po kap, na pipetu? Kliknite za proširenje... obrati pažnju da ima 5 tački iza jede dopuni po svom shvatanju šta jede...
Jugoslav Čvarak: @hm337 kaže: I tako smo polako dosli do toga da se Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy, broje zalogaji. Hocemo jos malo brojati i koliko je vode popio, pa mu davati kap po kap, na pipetu? Kliknite za proširenje... obrati pažnju da ima 5 tački iza jede dopuni po svom shvatanju šta jede...
G Gruban Buduća legenda Poruka 49.281 09.04.2023. u 16:57 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #7 Mislim da vodi računa o zdravlju.Ne zbog zbog sebe nego zbog građana i budućnosti ove zemlje.
јанпи Elita Poruka 20.705 09.04.2023. u 16:59 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #8 Gruban: Mislim da vodi računa o zdravlju.Ne zbog zbog sebe nego zbog građana i budućnosti ove zemlje. Kliknite za proširenje... титраш му јајца,видим? јел голицљив?
Gruban: Mislim da vodi računa o zdravlju.Ne zbog zbog sebe nego zbog građana i budućnosti ove zemlje. Kliknite za proširenje... титраш му јајца,видим? јел голицљив?
doppler Veoma poznat Moderator Poruka 14.196 09.04.2023. u 17:01 - Evo čime se hrani gospodin Aleksandar Vučić. #9 Neće moći ovo.