A ja tako mislim da oni to bas ni ne gledaju.. Ja sam npr. na nekim formularima pisala adresu iz LK, a na nekim onu na kojoj zivim i nis mi nisu oko toga prigovarali...
A ovo posalji cisto radi reda...
Znas nisu oni Vogonska birokratska flota, ipak su to samo ljudi koji svoju zemlju zovu Lucky Land..
Nego reci ti nama cika Tree kakav je bio osecaj kada si video mail od CO-a..
Da znaš da sam se bio rastužio što mi se nisi javljala. Razumem, takav je život, mora da ide dalje, ne dopušta čekanje onih što zaostaju...
Moram malo da isteram bes, zato sam se i raspisao, da ne bi larmao na blisku okolinu ovde, šta znaju oni šta je meni. Znamo mi kako s birokratijom, kratko i oštro

A osećaj, osećaj mi je zatupeo, žao mi je, pogotovo što sam otprilike poslednji od septembaraca dobio taj mail.
Dobro, nasmeših se kratko kad sam video mejl, onda sam video da me pitaju za suprugin engleski, pa sam se smrčio, jer to nismo rešili, tj nismo položili. Pa onda taj relationship, e neće oni mene naterati da zažalim što sam se oženio, više volim ja svoju ženu od nekog tamo subkontinenta... ) E da, ni form 80 nisam poslao za nju, jer je sistem bio izbacio samo za mene, pa sam ostavio da traže ako im treba, i tako.
Inače sad očekujem da mi zakuvaju koliko god može, da zovu na posao kad nisam tamo i da im se javi neka budala i da ih otera u k.., jer šta ima oni tu da ispituju!?
Onda da izadju SMP bez mene na listi i da me ćušnu u zapećak ponovo. Pa da mi nadju neku bolest na lekarskom, muvu CC ili štagod...
U vezi formulara, važno, da ne zaboravim opet pa se iznenadim kad ne treba.
Da li još uvek traže da se šalje čuveni formular o (ne)učestvovanjima u ratovima bivše SFRJ, odnosno služenju vojske za vreme devedesetih?
Od pitanja na tom formularu tek mi se smrči.
Kaži ti ( i vi ostali) meni, šta je bolje napisati od dve poluistine - da živimo s mojim roditeljima na adresi gde smo prijavljeni, ili u iznajmljenoj gajbi bez ugovora i ikakvog papira da smo tamo? To što mi imamo tri kuće ( a nijedna nije naša - treća je njenih roditelja) i živimo kad gde nam se svidja, a nemamo nijedan božji račun na svoje ime, ali plaćamo kad god kome šta zagusti da se plati, da li nas to karakteriše kao neozbiljan bračni par u očima administracije? Zato što se tiče zajedničkih putovanja, tu smo dobri, jedino ako bude sumnjivo odakle nam toliko odmora jer smo recimo ove godine 4 puta putovali negde.