ЕВЕНТУАЛНА РЕГЕНЕРАЦИЈА ЈЕТРЕ

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Браћо Срби и сестре Србкиње, помаже Бог!

Потребан ми је један медицински савет.

Јел може јетра да се регенерише ако водиш здрав живот, или ако једном пропадне то је крај?

Хвала унапред, верујем да овде има стручњака који ће ми дати ваљане савете.

Ја сам мераклија и волим промискуитетне девојке, кафане и музику. Тераћу тако док може а после ћу се окренути православној аскези и здравоме животу.

Јел може јетра да се регенерише ако водиш здрав живот, или ако једном пропадне то је крај?

Ја сам мераклија и волим промискуитетне девојке, кафане и музику. Тераћу тако док може а после ћу се окренути православној аскези и здравоме животу.
Regenerishe se jetra ihihihi. Cak se ni muski polni organ ne regenirishe tako brzo kao jetra.
Medjutim regeneracija je uspesna samo ako dva dana u nedelji batalis alkohol.
U protivnoim nix regenaracija, samo ciroza. Pojma nemam sto ovde pises da si promiskuitetan.
Kakve to veze ima sa jetrom,. To viise sa organom koji se ne regenerise.
Pomoz Bog i tebi, ne treba da se odrices p..ke, ali alkohol moras tu i tamo da batalis.
U dane kada ne pijes, ne moras da postis.

Brate, okreni se odmah crkvi ako vec planiras jer ko ti je garancija da ces terati tako jos dugo? Vremena ima, a i nema. Mi to ne znamo nikad. Batali pice i lose cure jer taj dozivljaj u kafanama ce te samo dovesti do losih stanja koja i nisu tako losa jer te okrenu na pravi put.

Back