LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Ja nekako ne mogu da povezem rechi "chast" i "advokatura".Betty:ja često mislim na advokaturu (baš je nekako časno)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nekako ne mogu da povezem rechi "chast" i "advokatura".Betty:ja često mislim na advokaturu (baš je nekako časno)
Betty:so....da možeš sada ponovo da počneš, Pjafčino, koji bi ti poziv odabrao?![]()
LePiaf:Previshe me stvari zanima i jako mi je teshko da se usmerim samo ka jednoj, a trebalo bi. Iako mi nije zao shto sam diplomirao tu arhitekturu, sada cheznem za slobodnijim i kreativnijim poslom... fleksibilnijim radnim vremenom... freelancing-om.
Design... web design... Prekvalifikacija je u toku...
Betty:Da iznova možete birati - koji faks biste izabrale?
Da iznova možete izarati i promisliti o svojoj karijeri, čime biste se bavile?
Koja su, po vasem mišljenju, najsretnija zanimanja?
Kažu da su najsretniji umetnici i marketing strucnjaci, a najmanje sretni inzenjeri i radnici u proizvodnji...kako vam se to cini?![]()
d-a-k-a:Ja mislim da sam najnezadovoljniji student sa prosekom 10.00. Studiram na državnom fakultetu industrijski menadžment i iz dana u dan se sve više kajem što sam to upisala. Kad završim fax gotovo ništa neću da znam a znaću od svega po nešto, tako da je praktično specijalizacija obavezna ako želim nešto ozbiljno da radim. Vrlo često više uživam da diskutujem o npr. književnosti nego o nekoj temi kojom ću se verovatno baviti sutra tipa marketing, upravljanje kvalitetom ili preduzetništvo.
Mislim da sam imala više potencijala za studiranje nečeg drugog, a u svakom smislu bih više uživala da sam, eto, upisala književnost.
Ptpuno vas razumem, ja sam iz Yuge otisla na vreme, tako da sam jedna od tih koji ce do 25-26 imati magistrat ,koja uzivancija, ja ne mogu da verujem da je skolstv kod nas toliko zaostalo. Dokle tako? hoce li doci do nekih promena?Dinna:Takodje! A ne da me vozaju i zamlacuju ovolike godine! Jedan profesor sa Niskog univerziteta je rekao da su fakulteti u Milosevicevo vreme bili (a mozda jos uvek jesu?) zabavista za veliku decu-nemaju gde da se zaposle, pa daj nek se zanimaju po sedam, osam, deset godina na faxu. NIKADA ne bih ponovo upisala Matematicki fakultet!
Recimo FON, koji bih zavrsila levom rukom...