Eurythmics...

'sweet dreams are made of this' , ne znam kome se nece svideti ova pesma.
Eni lenoks ima ubedljiv i mio glas zrele zene.
'some of them want to use you, some of them want to be used by you'
neke pesme su im tako sintisajzerske, ali u takvom su muzickom dobu svirkali...
Istorija muzicka koju bi bilo dobro preslusati.

music_lenox.jpg

Njih obožavam... Sweet dreams i Here comes the rain again su neprevaziđene... Imam samo još nekoliko pesama, od njih izdvajam When tomorrow comes i I saved the world today. A Annie ima fantastičan glas, samo poslušajte Everytime we say goodbye....

www.marilynmanson.com :)
a sta znaci komercijala ? :) Dodworawati se trzistu i swacijim ukusima ? On to swakako ne radi...Niti swako moze da 'swari' neke njegowe pesme i shwatanja sweta...E, a da ima puno kretenozoidenih pripadnika mladezi koji su ga wideli na par slika, culi tainted love i sl. (ta pesma je daleko od njegowih mogucnosti ), i sad im je idol...no comment za takwe...

ja se obeznanim od nekog naučnofantastičnog tripa kad
slušam nijhovu muziku.

ne trudim se mnogo da se upustim u poeziju tj. reči pesama
već više u zvuk.

koja je to exkurzija u viziju budućnosti kakva je nekad postojala.....

here comes the rain again

čoveče, da sam tu muziku napisao i odsvirao, mogao bih mirne savesti da kažem da sam
unapredio svet i da se penzionišem.

odlicna su prva tri albuma - sweet dreams, touch i revenge. dobra je i muzika iz filma 1984. love is a stranger, sweet dreams i this city never sleeps su po mom misljenju najbolje stvari sa prvog, here comes the rain again i who's that girl sa drugog, miracle of love i thorn in my side sa treceg a julia sa albuma 1984.
ko voli glas annie lennox, obavezno da poslusa njena prva dva solo albuma - diva i medusa. tu ima opasnih stvari - cold, why, walking on broken glass, precious, no more I love you's....

Original je uvek najbolji...to je činjenica.
Nije mi jasno kako neko može juče da čuje za ovu sjajnu grupu???
Ja sam ih slušala još ko dette malo, maleno...inače, naj pesma mi je "Who's that girl?"...

Back