Sentimentalna budala
Ističe se
- Poruka
- 2.331
Ja sam ih otkrio pre 2/3 nedelje i od tada su stalno na mojim playlistama.Da li ih neko gotivi i zasto,a ako ih ne gotivi opet ZASTO?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se zilion puta wise swidja Mensonowa obrada...Kao i swima koji su je culi...Treba da bude bash takwa kako ju je Menson otpewao--mracna, crna...'sweet dreams are made of this' , ne znam kome se nece svideti ova pesma.
taman posla....sarabubasara:evo trenutno slusam I SAVED THE WORLD TODAY..a ja mislila da ti SpookyGirl volis samo metal...
MarilynManson:Meni se zilion puta wise swidja Mensonowa obrada...Kao i swima koji su je culi...Treba da bude bash takwa kako ju je Menson otpewao--mracna, crna...
MarilynManson:Sta je to lupilo ? Da nije neko od was nesto lupio ?
mala deca ? E DAL SI NORMALAN ? Ajde malo odslusaj njegowe obrade, mozda i shwatis koliko su dobre....
Mensona stvarno ne volim, ali mu je ova obrada nekako... bolesnuvrnutodlichna!MarilynManson:Meni se zilion puta wise swidja Mensonowa obrada...Kao i swima koji su je culi...Treba da bude bash takwa kako ju je Menson otpewao--mracna, crna...
Maili Irmeli Bjorklund:Mensona stvarno ne volim, ali mu je ova obrada nekako... bolesnuvrnutodlichna!![]()
A Eurythmics... Pa... Svidjaju mi se "Sweet Dreams" i "Here Comes The Rain Again".
MarilynManson:A ti to mozes reci kao weliki poznawalac njegowog rada....
Meni se zilion puta wise swidja Mensonowa obrada...Kao i swima koji su je culi...Treba da bude bash takwa kako ju je Menson otpewao--mracna, crna...