Eurovision 2010 Final

Ja nikad ne gledam Evoroviziju , jer je sranje i sve pesme su retardirane, ali je sad Makedonija imala super pesmu( i super gitarski solo^^) i nisu prosli , ***** ti publiku da onaj nas pozer moz' da prodje , a ovi ne mogu.:dash: :dash::dash: :dash: :dash: :dash:

Poslednja izmena:
Nemojte tako, ESC iliti evrovizija je primer konzumerizma...

Kad kupujete takodje kupujete prvo brendirano, pa tek onda razmisljate o kvalitetu...
E tako ti je i kod pesama...
Samo sto je brand nacionalna simpatija , a pesma je proizvod...
Ako je proizvod bolji, nastupa malo pomeranje i pored nacionalnih simpatija i dilova...
Pri tome matoriji glasaci vise donose pomeranje od mladih, jer makijavelizam pobede je izrazeniji kod mladih..

Ovo je bilo nepotrebno na ovoj temi, ali kad vec kritikujemo bar da analiziramo....

Није ме брига за брендове етикете и глупости, слушам оно што сматрам квалитетним..а вечерас је био мали број ствари које су биле квалитетне осим можда македонске песме коју је колега поменуо..

pa nije bas tako,ima dobrih pevaca,ali 85% pesama su sranje! *** sada sto vi ne volite pop i sl fore nije razlog da pojednici nazovu sve izvodjace retosima koji ne znaju da pevaju! meni se svidjaju Belgijanac i Nemica! imaju ok stvari,Nemica mi je ustvari mnogo simpaticna!

pa nije bas tako,ima dobrih pevaca,ali 85% pesama su sranje! *** sada sto vi ne volite pop i sl fore nije razlog da pojednici nazovu sve izvodjace retosima koji ne znaju da pevaju! meni se svidjaju Belgijanac i Nemica! imaju ok stvari,Nemica mi je ustvari mnogo simpaticna!

Не сећам се да сам ја то поменуо у посту..само сам рекао да ми се не свиђа и да не сматрам да је квалитетно.

Иначе још да додам свидела ми се и песма Исланда скроз ок ствар.

Evroviziju pratim odkad znam za sebe - cak sta vise to mi je ritual ;) O kvalitetu necu, ali ima dobrih pevaca. Pesme su malo sala tra la la... Od nasih predstavnika najveci utisak je ostavila Extra Nena. Ostali mogu da se redjaju... Glasanje je takodje prica za sebe i podlozno namestanju. A mozda je i namesteno :)

Back