EUROVISION 2008 wellcome to Belgrade

• Začetnik teme Začetnik teme OSman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OSman

Početnik
Poruka
30
Čisto da odvojimo jedno prostorče unapred, ako neko poželi sledeće godine doći kod nas da se ima gde raspitati šta, kako, gde i sl.
ČESTITAM MARIJI!!!
:D
Za sada znamo da je u pitanju Beograd, Arena ... uskoro i datum ...
blago hotelijerima ...
Živeli svi koji vole dobru pesmu, dobru interpretaciju a ne cirkus na sceni!

Vidim da se neki i dalje podsmevaju Eurosongu i nasoj Mariji. Ona je pokazala sta je snaga licnosti i kako se predstavlja svoja zemlja. Da li je mozda bilo normalnije da se brukamo sa frustriranim umisljenim velicinama Granda kao sto je Mira Skoric, koja zaboravlja da se sa trilerom i losom pesmom ne ide u Evropu. Cesto je tesko prihvatiti snagu i mladost koja rusi takve mitove!

Ma-ri-ja ,Ma-ri-ja ,Ma-ri-ja !!!! Ne devojka stvarno ima fenomenalan glas, a i pesma je bila odlicna i primerena datom trenutku ali je sve jedno seljacka stoka plemenskih shvatanja ,cim je dosla u Srbiju u patriotskom zanosu se primitivno rasisticki osrala po Fincima("mnogo su ruzni i bledi " rece Marija :shock: ) koji su joj btw dali 12 poena na glasanju . :-? Mada ne treba ocekivati neki kvalitet od tog "natjecaja" :lol: kada jos davne 1984. najbolja pesma ikada nominovana sa ovih prostora"dado i sladjana -Princeza" nije postigla nikavu zapazenu ulogu ,a bolje od toga tesko da cemo napraviti sa sve Marijom S.

Back