ЕУРОТРИП

eurotrip sam gledala jedno 30 poota,sigurno..ceo raspust sam prowela uz 3 filma.Znam ceo eurotrip napamet =] Ishla bih ja kao i oni po chitawoj Ewropi,samo....Ono je ipak film.U stwarnom zziwotu ti treba kinte...Gde tjesh bez para u swet?I pitanje da li bi onaj ko bi krenuo sa toobm bio spreman da trpi swe ono shto put pruzza(losh smeshtaj,hrana etc.)
Ali isreno,da mi sutra neko da pare i kazze da odem na put kao oni u fimu,wetj bi sad krenula da se pakujem! =]

LiSa_RoWe:
Imali su tachno 1.83 dolara....I proweli su se kao da im je poslednji dan zziwota...Hotel,klopa,zzurka..Samo film ima poono greshaka.Ako odgledate pazzljiwo,izwalitjete ih

Мени су пале за око две грешке на почетку. Прво ово и није баш нека грешка али је нелогично да су са оне три девојке у топлесу у базену три момка која ише личе на бгд ђубретаре него на шмекере. Друга грешка је Скоти онако мртав пијан, толико пијан да пиша ван веце шоље може да гледа у речник и тражи шта значи реч цузамен. и још исцепа из речника ту страну. У брате кад си толко пијан бре не знаш да се конектујеш преко дајлапа на нет а камоли да гледаш у речник!

Back