Eurostat: EU povecala uvoz ruskog gasa za cak 28% u prvom kvartalu 2025 godine

To tebi poslat otuda izvestaj neki :mrgreen:

EU Paid Near 300% More for Russian LNG in 2024 Compared to Early 2021​

EU Ukraine sanctions

EU and Ukraine flags in Brussels 2024. (Source: Courtesy of and © European Union, 2024 - EP)

https://www.highnorthnews.com/en/eu-paid-near-300-more-russian-lng-2024-compared-early-2021

Grohotom se smijem :cepanje:

EU Paid Near 300% More for Russian LNG in 2024 Compared to Early 2021​

EU Ukraine sanctions

EU and Ukraine flags in Brussels 2024. (Source: Courtesy of and © European Union, 2024 - EP)

https://www.highnorthnews.com/en/eu-paid-near-300-more-russian-lng-2024-compared-early-2021

Grohotom se smijem :cepanje:
LAZNA VEST

Ovo je za druga @Тихи -ja ogroman uspeh ruske ekonomije:

EU imports of petroleum oil
In Q4 2024, the volume of petroleum oil imported from Russia was 10% of what it had been in Q1 2021

EU imports of natural gas in gaseous state
In Q4 2024, the volume of natural gas in gaseous state imported from Russia was 61% lower than in Q1 2021

LAZNA VEST

Ovo je za druga @Тихи -ja ogroman uspeh ruske ekonomije:

EU imports of petroleum oil
In Q4 2024, the volume of petroleum oil imported from Russia was 10% of what it had been in Q1 2021

EU imports of natural gas in gaseous state
In Q4 2024, the volume of natural gas in gaseous state imported from Russia was 61% lower than in Q1 2021

Ja ga krstim a on prdi?

Ovo je za Q1 2025

Gde na tvom linku ima podatak za Q1 2025?

However, the EU is still importing Russian sources of energy, with revenues fuelling Russia’s ongoing war in Ukraine. As a response, the Commission published a REPowerEU Roadmap on 6 May 2025, announcing measures to cut off remaining gas, oil and nuclear imports from Russia in a gradual and coordinated way.

da, jbt..strasno kakve lazne vijesti...eu gradi imidz i ne zeli da ga upropasti zbog uvoza...slicno ko katolicka crkva koja ne zeli da javnost sazna o seksualnim stvarima pa onda po svom sajtu pisu "mi cemo sve uraditi sto je moguce bla bla bla"...samo da se stavi pod tepih...tako i eu sad radi preko svojih veb stranica cisto da umiri savjest eu gradjana dok se oni gore na vrhu bogate....

drugim rijecima, nije lazna vijest da eu jos uvijek shuruje sa rusima..

However, the EU is still importing Russian sources of energy, with revenues fuelling Russia’s ongoing war in Ukraine. As a response, the Commission published a REPowerEU Roadmap on 6 May 2025, announcing measures to cut off remaining gas, oil and nuclear imports from Russia in a gradual and coordinated way.

da, jbt..strasno kakve lazne vijesti...eu gradi imidz i ne zeli da ga upropasti zbog uvoza...slicno ko katolicka crkva koja ne zeli da javnost sazna o seksualnim stvarima pa onda po svom sajtu pisu "mi cemo sve uraditi sto je moguce bla bla bla"...samo da se stavi pod tepih...tako i eu sad radi preko svojih veb stranica cisto da umiri savjest eu gradjana dok se oni gore na vrhu bogate....

europa je zacrtala plan da se potpuno.oslobodi ruskog plina do 2030
i to im ide jako uspešno, već su od skoro 80% uvoza iz rusije stigli na 18%

i to bez proročanstva druga putina o smrznutoj europi gde dečica umiru od hladnoće jer nema ruskog plina

Q1 2025 witnessed major transformations in the European gas market. The quarter was marked by the formal end of the Russian gas era in Europe, heightened policy debates, shifts in supply dynamics, and evolving energy security measures. Market participants navigated a complex interplay of regulatory changes, infrastructural challenges, and geopolitical maneuvers that are likely to influence the region’s gas landscape well into the future.

Rusija definitivno nije vise u Europi

Back