Eurosong Contest 2008

haljine od jovane mi nisu bile bas nesto posebno!
brega je bas bio pun pogodak (kalasnjikov, one ostale su nepotrebne) kome se nije svideo brega, bas mi je zao, svidelo se to nekima ili ne, to smo mi!
Zeljko nam je bas bio fensi :lol: francuski mu je bas dobar :)
i mnogo mi je drago sto se kod nas odrzavala.....nama poor country data tako dobra prilika da pokazemo SEBE I DOBRO GOSTOPRIMSTVO , a mi to odradili jos i najbolje
a nije sto sam srpkinja ,al smo bas strava ;):lol:

e,baš ne razumijem ovo gunđanje...tolika radost kad je marija pobijedila,a sad kad je konačno eurosong stigao i do nas i kad je organizacija prošla kako treba (ipak to nije lako organizovati),nađu se uvijek neki komentari u stilu...ne valja ovo,ne valja ono...bez obzira voljeli mi tu muziku ili ne,ipak je to veliki spektakl sa dugom tradicijom i mnogi žele da se isti održi baš u njihovoj zemlji...pogledajte sadašnjeg pobjednika,rusiju...i pored toga što su uticajna i velika zemlja,uspješna u mnogim oblastima muzike ,sporta i da ne nabrajam.. i što ne bi ovaj festival lakih nota morao puno da im znači,ipak im znači ...
imam osjećaj kad bi srbija slučajno dobila i organizaciju olimpijade,da bi mnogi to komentarisali u negativnom kontekstu...
i baš se vidi se da mnoge zemlje žele da napuste eurosong,a svaki put ih je sve više...možda to žele zapadne zemlje...ali evropa nije samo zapad...a očigledno je vrijeme dominacije istoka u usponu...ne bi me čudilo da iduće godine i kina bude bude na eurosongu...:roll:

1. U odnosu na Evropu Beograd nije skup, vec veoma jeftin grad, u centru Pariza, londona, Moskve espreso je minimum 5 evra, u beogradu je malo vise od 1 evra.
2. Niko nije podigao cene u Beogradu zbog odrzavanja Eurosonga.
Raspitaj se malo koliko je smestaj u hotelu bio tih dana..takodje vidim da ne znas cene tehnicke robe..garderobe..hrane kod nas i u inostranstvu..znas li prosek plate ovde i preko.:nono:

1. U odnosu na Evropu Beograd nije skup, vec veoma jeftin grad, u centru Pariza, londona, Moskve espreso je minimum 5 evra, u beogradu je malo vise od 1 evra.
2. Niko nije podigao cene u Beogradu zbog odrzavanja Eurosonga.O cemu pricas ti, rekla si da su cene u Beogradu ppovecane zvog Eurosonga, ja te pitam sta je to poskupelo? Kakve veze ima cena frizidera i sporeta sa Eurosongom?

Jel ti znas sta pises..hotelski smestaj je poskupeo iskljucivo zbog eurosonga..a samim tim i ostale usluge.

ne znam da li je ovo vec neko pomenuo... nisam bila u bgd-u u vreme eurosonga, ali sam gledala TV prenos poslednje veceri.
odusevljena sam, ali ODUSEVLJENA onim fenomenalno uradjenim mini spotovima koje su isle kao najava zemlje.
svaka cast, majstori!!!

Back