Eurosong 2013

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koja će pesma sa Balkana odneti najviše poena na Eurosongu?

• 3. Makedonija

glasova: 0 0,0%
  • 5. Slovenija

• 6. Grčka

• 7. Albanija

• 8. Bugarska

• Ukupno glasova
    3
  • Anketa je zatvorena .

kyo.

Elita
Poruka
22.685
Sljedeće zemlje će se natjecati na 58. izdanju Eurosonga:

Untitled-640x400.jpg

Albanija (RTSH), Austrija (ORF), Armenija (AMPTV), Azerbajdžan (Ictimai TV), Bjelorusija (BTRC), Belgija (RTBF), Bugarska (BNT), Hrvatska (HRT), Cipar (CyBC), Danska (DR), Estonija (ERR), Finska (YLE), Francuska (France3), Gruzija (GPB), Njemačka (NDR), Grčka (ERT), Mađarska (MTV), Island (RÚV), Irska (RTÉ), Izrael (IBA), Italija (RAI), Latvija (LTV), Litva (LRT), Makedonija (MKRTV), Malta (PBS), Moldova (TRM), Crna Gora (RTCG), Nizozemska (TROS), Norveška (NRK), Rumunjska (TVR), Rusija (C1R), San Marino (SMTV), Srbija (RTS), Slovenija (RTVSLO), Španjolska (TVE), Švedska (SVT), Švicarska (SRG SSR), Ukrajina (NTU) i Ujedinjeno Kraljevstvo (BBC).

Koja pesma sa Balkana će odneti najviše poena na Eurosongu?
1. Srbija
2. Hrvatska
3. Makedonija
4. Crna Gora
5. Slovenija
6. Grčka
7. Albanija
8. Bugarska
9. Rumunija

šta mislite?

Naša pesma je živo sranje, nije ni za komentarisanje. Hrvatska - užas. Ako ste već hteli klapu Kozomara-Tafra su dobitna kombinacija, pesme su im da se naježiš dobre. Makedonsku pesmu su promenili tako da ne znam kako zvuči ova nova. Sve ostale nisam čuo. Dakle od ovih što jesam Crna Gora ima simpa pesmu, pa sam njoj dao glas.

Delegacija Srbije otputovala u Malme

Moje-Tri.jpg

„Moje 3“, koje predstavljaju Srbiju na Evrosongu, otputovale su sa timom saradnika u Švedsku. Prvu probu imaju već u utorak sedmog maja, a takmičenje u polufinalu očekuje ih 14. maja.

Delegacija Srbije otputovala je u Švedsku, kod domaćina 58. Pesme Evrovizije, na kojoj se Srbija takmiči kompozicijom Saše Miloševića Mareta Ljubav je svuda, u izvođenju „Moje 3".

Letom sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla" preko Kopenhagena i Stokholma, tim RTS-a predvođen Mirnom Radulović, Nevenom Božović i Sarom Jovanović - „Moje 3" za Malme je krenuo uz lepe želje članova svojih porodica, brojnih okupljenih fanova i novinara.

„Najlepši ispraćaj koji smo mogle da imamo. Toliko je ljudi došlo i zaista ovoliku podršku uopšte nismo očekivale", objasnila je Sara.

http://www.rts.rs/page/rts/sr/pesma...908/Delegacija+Srbije+otputovala+u+Malme.html

----------
još malo :per:

Back