Eurosong 2008.

...pobednicka pesma i nije nesto...bilo je boljih...
..od njega mi je bolja....Zmozno-Nevazmozno...ili vec kako se zove...ima na you tube spot, verzija na ruskom i na engleskom jeziku... simpaticno...

Nevozmozne-vozmozno mislis?Da,jako simpaticna pesmica...Ali Believe nosi jaku poruku...bas je pesma za pobedu......
Number one fan je jako dobra pesma..pogledajte na you tube-u....

ljudi (oni razocarani time sto tema tone) pa dokle treba da pricamo o eurosongu? do kraja ove, ili sledece godine? postavite neku temu za razgovor koja nije zakljucena, i nema problema...
a ovako... bilo je, proslo je... slozili smo se da smo odradili odlican posao (i kao organizatori, i kao ucesnici)... i to je to... svi srecni i zadovoljni, valjda... :)

ani lorak me je stvarno oduševila, svojim nastupom, koreografijom, (haljinom) i naravno izgledom!
Ubedljivo najbolja, Rusi su pobedili samo zbog je*enih baltičkih zemalja koje su im dale 36 bodova, a i ova glupa Ukrajina im je dala 12, ne mogu da verujem kako nisu uključili mozak deb*li dok su glasali, sebe su upropastili..
A ova evrovizija mi je bila inače najbolja, (ne samo što je bila kod nas) nego je bilo više kvalitetnih pesama nego prethodnih godina.

Back