Euroliga 2006/2007

Igralo je dosta nas ovde na forumu kosarku, ali to nema nikakve veze sa poznavanjem kosarke.Sad neko ko igra kosarku treba sebe da naziva poznavaocem kosarke, a kad ga npr. pitas ko je prof. Nikolic ne zna da odgovori.
A kad se ne posmatra navijacki stice se utisak da Partizan nije pokraden ili sta?

jello:
Vidi "čiko" tvoj problem sa mojim postom je u tome što ga posmatraš navijački.
Tačno je to da je Partizan oštećen u nekim utakmicama, a što se tiče razlike protiv CSKA
stvarno se ne trudim da pamtim tačno u koš kolika je bila razlika na utakmicama Partizana. Ja veoma dobro znam šta sam napisao i stojim iza toga bez obzira na tvoj komentar.
Jedino je tačno da ove sezone nisam baš ekstremno pratio, ali za razliku od tebe koji pratiš ja sam košarku i igrao verovatno pre nego što si se ti rodio.
Pa nije potrebno da pamtiš razliku tačno u koš, ali ako kažeš da je na utakmici bilo 40 razlike a bilo je 23, onda stvarno imaš ozbiljan problem sa pamćenjem.
To što stojiš iza onih reči koji si napisao je opet tvoj problem jer napisti da je Obradović dolazi u klub na gotovo je po proceni u najmanju ruku 10-15 godina površnog praćenja košarke ili apsolutnog neznanja. Ne znam kako da to formulišem.
Isto sve to važi i sa položajem Partizana u ovogodišnjem takmičenju Evro lige, jer nisi izveo niti jedan valjan argumet za ono što si napisao. Misliš da je dovoljno samo nešto na napišeš što si ti procenio od oka bez ikakvog osnova i onda svi ovde da te shvatimo kao nekog vrsnog košarkaškog stručnjaka.
A je l', igrao si? Vidi ti zaključak "...ali za razliku od tebe koji pratiš ja sam košarku i igrao verovatno pre nego što si se ti rodio.". :roll: Ti si dakle i vidovit, jer vidim javlja ti se da ja nisam igrao košarku. Da li sam negde napisao to? Pa još se pretpostavljam razmećeš i sa godinama, gde opet ulećeš u sopstvenu zamku egoizma.

FLUID:
.
To što stojiš iza onih reči koji si napisao je opet tvoj problem jer napisti da je Obradović dolazi u klub na gotovo je po proceni u najmanju ruku 10-15 godina površnog praćenja košarke ili apsolutnog neznanja. Ne znam kako da to formulišem.
I. Misliš da je dovoljno samo nešto na napišeš što si ti procenio od oka bez ikakvog osnova i onda svi ovde da te shvatimo kao nekog vrsnog košarkaškog stručnjaka.

Back