FLUID:Samo da dodam da je Partizan u Evroligi izgubio tri utakmice zaista nesrećno i to protiv Panatenaikosa u Beogradu, Unikahe u Španiji i Montepaskija u Italiji. Sve zahvaljujući neiskustvu i "dužoj" klupi protivnika. U tim utakmicama Partizan je bio ravnopravan. Ko je pratio video je.
Ne vidim zašto bi bila sramota. Pa ti timovi iz Evrolige su duplo jači od ovih iz ULEBA. To su činjenice hteo neko to da prizna ili ne.
Koji vam je izgovor bio kada ste imali u timu Veselina Petrovica, Jovu Stanojevica, Vladu Scepanovica i Milosa Vujanica i opet niste uspeli da se plasirate u drugi krug? Koji je izgovor za tu sezonu? Vujosevic moze da sere koliko hoce, ali on sa partizanom nikad nece uraditi nista u Evropi. Uvek mu je neko drugi kriv za poraze (uglavnom sudije), a posto u Evropi ne moze kriviti sudije (jer nemozes reci da su sudije krive sto si pukao sa -36 protiv Ulkera) tu krivi neiskustvo i slicne stvari.
FLUID:Sećam se one godine kad je Zvezda igrala neku Evro ligu. Šta je bilo tad? Kratko je pamćenje čini mi se. Te godine smo izgubili jedno mesto u Evro ligi. Činjenice su to.
Slabo se ti secas detalja iako tvrdis da se secas. Sto na primer nisi spomenuo da smo svih 14 utakmica odigrali u gostima? Sto nisi spomenuo da nijednu utakmicu nismo mogli odigrati u Pioniru, da smo sve "domace" utakmice odigrali u Austriji i da smo opet imali isti rekord kao i vi ove sezone. Sto to nisi spomenuo?
Drugo, tada su pravila u Euroligi bila drugacija. Tim koji je zavrsio zadnji je gubio mesto predstavnika za svoju zemlju. Da su pravila ostala ista, sta mislis dali bi mi imali ijednom predstavnika u Euroligi? Ne. Oces da ti kazem zasto? Zasto sto je partizan zadnje 2 sezone zavrsio na ubeljivo zadnjem mestu i da su pravila ostala ista mi nebi imali uopste predstavnika u Euroligi.