Eurokrem jubilarnih 50 godina!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.886
Tegla pola kile 300 din u maxiju. Ukus nema veze sa onim što pamtim iz detinjstva. Bleda kopija nula. Kao da uopšte ne stavljaju kakao a ono belo je kao plastiku da jedem. Uopšte kao bleda kopija 1 od 10.

IMG_20220213_225039.jpg

Ja sam zbog gabarita izbacio eurokrem iz ishrane i patim za njim. Ne računajući palačinke kad uzmem negde nisam "umočio" kašiku ne pamtim,mislim da ima tri godine barem :mrgreen:.
Ako je zaista kako kažete onda mi je manje krivo :lol:

Inače ni ostale kremove ne jedem sem ponekad u palačinkama. Za nekadašnjeg "zavisnika" od istih sjajan uspeh i karakter ;)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ma vi samo idealizujete uspomene iz detinjstva
a tad je sve bilo super, bili ste klinci pa bi i slatko go.vno proslo kao dobro a i nije bilo alternative.
Таб, сматрам да ниси у праву. Некад се правио квалитет и намирнице од којих се правило су биле мање затроване. У детињству нпр.месо није било затровано хормонима,адитивима,антибиотицима, вероватно јесте минимално али не у овом обиму.
Одеш на пијацу по воће и све врви пчела и оса.. Орем трактором иза плуга слећу птице и чавкају глисте.... Данас тога нема. Храна изгубила укус од отрова, како би еурокрем био исти као некад.

Kupio veliku teglu Takova samo crni za 400. Krsina. Ostace za činke. Ako nista nije menjano Lidl krem puni Takovo. Ako vam treba za male pare, a vecu kolicinu mozete tamo. Probao sam Euro blok 3 komada za 120 din. Onako, mastan.

Nisam dugo jeo Cipiripi krem. Mozda je on ok. Poslednji put je mi je bio ok.

Back