EURO 2020 - Kandidature

Najveci stadion na kosovu je stadion Trepce(nalazi se u juznom delu K.Mitrovice).Lici mnogo na stadion Partizana.Mada kada sam ja tamo bio ,bio dosta zapusten(mislim da prima oko 26 000 gledalaca(stajanje)).Zaboravili ste stadion koji je pretendovao da bude najlepsi na prostorima Ex Yu.Stadion FK. Smederevo(Sartid).Ima 25 000sedecih mesta,a izgleda kao stadioni u Engleskoj(bez atletske staze,gledaoci "disu " za vratom igracima).Stalo se pre deset godina sa zavrsnim radovima,pa bi uz mala ulaganja mogla nasa reprezentacija tu da igra meceve.To bi po meni bio treci stadion u Srbiji(Zvezda,Partizan).Nis takodje da napravi taj sa makete.i od nas dosta.neka se "braca" malo snadju,pa da organizujemo to prvenstvo.Taman bi se svi kvalifikovali:).

jedino tako samo Srbija moze da se kvalifikuje za Evropsko prvenstvo...

:D To je tacno, na EP nismo bili od 2000. Kad bi celnici zemalja uspeli da se dogovore, lako bi izgradili stadione... na kraju krajeva, nakon prvenstva bi bili u ogromnom plusu jer se turisti iz citave Evrope, a i sveta, sliju na mesto gde se odrzava EP. I nije samo trenutni profit u pitanju, koliko njih ce ponovo doci ako im se svidi, a nema razloga da im se ne svidi. Pocev od gostoprimstva ljudi, hrane, cene smestaja... realno ovaj region ima ogroman turisticki potencijal, ali se to ne iskoristava na pravi nacin.

Jedino ako ulozimo u obnovu marakane,jna,hrvati da obnove poljud i maksimir,ovaj stadion u nisu,ali ***** evo sad poljska i ukrajina ga organizuju,najmanji stadion im je 35 000 a nama su toliko najveci.......
stadion u banjaluci je sraman,jedino u sarajevu onaj s preko 30 000......to je svega 5 stadiona,i svaka zemlja bi morala da gradi jos po 1,ali to je misaona imenica pogotovo u toj velicini....

sa 50 000: marakana i da se maksimir prosiri ili da hrvati grade novi stadion
sa 40 000:jna da poveca kapacitet,zatim poljud i ovaj sarajevski
a sa 30 000 no coment ne postoji nijedan i morali bi dakle jos 4 stadiona da se prosire ili novi da se grade......

Poslednja izmena:

Back