Euro 2008 Austria/Switzerland

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ovo je sve rekao na tecnom hrvatskom koga je naucio iz velikog postovanja prema vasoj repki
a ona prica da ste vi sad jaci nego u Francuskoj je u najmanju ruku smesna
kao Kovac je bolji od Asanovica, Kranjcar od Bobana, Eduardo od Sukera itd.
mozete da budete u grupi i da ispadnete u cetvrtfinalu, maximum
ja bi voleo da vas svi rabiju sa 6-0

a da isti ti igrači igraju u Srbiji...dam se kladiti da ne bi imao ništa protiv....eeee šovinizam, nacizam...kako doduše i na svakom forumu nema granica.... veseliti se tuđoj nesreći

šta reći nego beda od "čoveka" koji tako misli i oseća...

al uostalom zab0leme za tvoje "mišljenje":roll:

kao što rekoh...beda

a da isti ti igrači igraju u Srbiji...dam se kladiti da ne bi imao ništa protiv....eeee šovinizam, nacizam...kako doduše i na svakom forumu nema granica.... veseliti se tuđoj nesreći

šta reći nego beda od "čoveka" koji tako misli i oseća...

al uostalom zab0leme za tvoje "mišljenje":roll:

kao što rekoh...beda

jel sam ja rekao da vasi igraci ne valjaju, nisam
rekao sam da su oni iz 98. bili bolji
a vi mislite da cete da osvojite EP? nema teorije
nacizam, znas li ti sta to znaci uopste?

ako te zabole za moje misljenje imas opciju da me iskuliras, iskoristi je

Možda nismo bolji po imenima onoj momčadi iz Francuske
ali smo možda bolji kao ekipa. Sigurno je jedino da je ovo
mlađa ekipa od one i da još može da napravi dosta toga,
znači nije joj ovo zadnje prvenstvo u ovom sastavu.

Zakaj bi bili bolji ko ekipa? Ne kužim. A dizanje u nebesa nas je već koštalo Meksika, Ekvadora, Švicarske, Australije da ne nabrajam... Nas yebe turnirski sistem. Kad smo zajedno mjesec i pol dana i moram odigrat 5,6 tekmi obavezno dolazi do pucanja...pičqaranja, švercanja, foliranja, uglavnom balkanština čista...i onda igramo na način da iz klizećeg izbijamo loptu panično u aut na našoj polovici :roll::roll:....ova ekipa ima kvalitetu i treba joj dobra priprema i mudro vođenje...al rano je još za prognoze...

Kapelo novi selektor Engleske
Fabio Kapelo novi je menadžer fudbalske reprezentacije Engleske. Italijan je prihvatio ponudu fudbalske asocijacije Engleske, i kao novi čovek na klupi "gordog albiona" naslediće otpuštenog Stiva MekLarena.

Italijan koji je do juna vodio Real, potpisaće ugovor do 2010.godine, a godišnje će zaradjivati 4 miliona funti, uz opciju produženja ugovora posle Svetskog kupa.

Predstavljanje 61-godišnjeg Kapela očekuje se tokom četvrtka u Londonu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back