Euforija

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
...jel vas zahvatilo praznichno raspolozenje
shta da spreim da bude svechano..., oni koji ostaju kod kuce
s kim da idem i gde da idem... oni koji idu negde
shta da obuchem , mozda da kupim neshto novo....jel imate te nedoumice ili ste
totalno kul po tom pitanju.?

već par godina unazad me ne hvata nikakvo pretpraznično raspoloženje jer je ovde nemoguće naći nešto što ne liči na kafansku pijanku ili kolektivno okupljanje svadbarskog tipa
a euforiju bi volo da doživim jer nisam skoro, mada kažu da je to patološko stanje...
probo bi i diemti

ove godine sam odlucila da sve iskuliram,zato smo mi deca slave sa drustvom,a ja necu da mesim,pecem,doterujem se....uplatila sam Š putovanje,jer sam za toliko imala para i uzivacu u novom dozivljaju jeduci na ulici kobasice,ili sta vec i slusajuci rumuski bend na trgu:mrgreen:
svakako cu kod kuce zajedno sa decom okititi jelku
nisam jos birala poklone,mada znam koju cu knjigu mami

samo me opterecuje sto ce da se jede ko svinje

već par godina unazad me ne hvata nikakvo pretpraznično raspoloženje jer je ovde nemoguće naći nešto što ne liči na kafansku pijanku ili kolektivno okupljanje svadbarskog tipa
a euforiju bi volo da doživim jer nisam skoro, mada kažu da je to patološko stanje...
probo bi i diemti
Probaj svakako...msm nemoguce da nisi nikad:rumenko:..jbg ko te pita dal je patoloshko u ovom danashnjem ludilu, nekako se slaze:lol:

ove godine sam odlucila da sve iskuliram,zato smo mi deca slave sa drustvom,a ja necu da mesim,pecem,doterujem se....uplatila sam Š putovanje,jer sam za toliko imala para i uzivacu u novom dozivljaju jeduci na ulici kobasice,ili sta vec i slusajuci rumuski bend na trgu:mrgreen:
svakako cu kod kuce zajedno sa decom okititi jelku
nisam jos birala poklone,mada znam koju cu knjigu mami
Moja deca odavno slave sa drushtvom...mm i ja kod kuce...jelka obavezno i to prava, klopa onako bash svechana kao i atmosfera poklono pod jelku za svakoga...tako...mada ne bi imala ich protiv da u to vreme budem u Rimu ili Pragu...e da i obaaaaveeeznoooo se obuchem kao za izlazak.msm ono aljinche ,shtikle...da mm vidi bar za N.G. kaku zenu ima kod kuce:zcepanje:

- - - - - - - - - -

oću samo neznam de da kupim
ne moze da se kupi ni9 zlatnicima :sad2:

Moja deca odavno slave sa drushtvom...mm i ja kod kuce...jelka obavezno i to prava, klopa onako bash svechana kao i atmosfera poklono pod jelku za svakoga...tako...mada ne bi imala ich protiv da u to vreme budem u Rimu ili Pragu...e da i obaaaaveeeznoooo se obuchem kao za izlazak.msm ono aljinche ,shtikle...da mm vidi bar za N.G. kaku zenu ima kod kuce:zcepanje:

- - - - - - - - - -

ne moze da se kupi ni9 zlatnicima :sad2:

:lol:

Nikada me nije posebno zahvatala sva ta praznicno novogodisnja atmnosfera.Cak i dok sam bio dete bio sam prilicno ravnodusan po tom pitanju.Dan,manje-vise,kao savki drugi.
A inace 31 decembra imam cast da radim trecu smenu.Samo ja,semafori i faking Deda Mraz! :dash:

Nikada me nije posebno zahvatala sva ta praznicno novogodisnja atmnosfera.Cak i dok sam bio dete bio sam prilicno ravnodusan po tom pitanju.Dan,manje-vise,kao savki drugi.
A inace 31 decembra imam cast da radim trecu smenu.Samo ja,semafori i faking Deda Mraz! :dash:

šta...ti regulišeš svetla na semaforima ?
ja mislio to se radi samo...automacki :think:

Од рођења детета - дочек у кући.

Најтоплије, најпријатније, најопуштеније.

Раније - 25. 12. на авион и у топлије крајеве.

Сада ме еуфорија хвата 31. после 12, јер до тада радим, па немам времена за еуфорију.

А онда трком кући на спремање ђаконијица.

Јелке украсимо већ око 10., што је за неки дан, и мени довољно.

čoveče kako su vama zanimljive nove godine...misim dočeci novih godina

Зависи шта подразумеваш под "занимљиво".

Мени је сада лепше код куће са дететом, него у Дубаију, Тунису, Египту, Тајланду...

Ваљда све у своје време.

Teshi se, nisi jedini...da bi sve funkcionisalo kako treba u nov. noci pola naroda radi...da bi ona druga polovina slavila...uostalom shta te briga ionako ti nije vazno:manikir:

ma šta ko slavi...samo dobar izgovor da se naroljaš ko svinja i da zaboraviš makar na kratko na surovu svakodnevicu
ja ću vidim da legnem pre dvanes...i ranije nego inače...

imam jednu haljinu od plisa na sivenju, crnu kratku, bit ce :zaljubljena:
a verovatno cu biti kuci
jedva cekam :zima: da prodje
:aha:

ma šta ko slavi...samo dobar izgovor da se naroljaš ko svinja i da zaboraviš makar na kratko na surovu svakodnevicu
ja ću vidim da legnem pre dvanes...i ranije nego inače...

Шта фали и томе?

Није лоше понекад.

imam jednu haljinu od plisa na sivenju, crnu kratku, bit ce :zaljubljena:
a verovatno cu biti kuci
jedva cekam :zima: da prodje
:aha:
meni sad ovo ništa nije jasno...čekaš kući, dala si da ti šiju haljinu, jedva čekaš da prođe...

- - - - - - - - - -

ja sam dugo mislio da je euforija nešto leppo, super...al mi ova vikipedija malo bacila sumnju :/
što li čitam

http://sr.wikipedia.org/sr/Еуфорија

Back