Euforija :D

Neka praznicna euforija, nervoza vlada, malo vremena, sutra u 00:00 sve ce vec biti zaboravljeno,nadam se da ce iduca godina biti mnogo vesela i sretna,za cijeli svijet, da se svima ostvare one fine i iskrene zelje unutar duse koje ce ih ispuniti mirom,srcom i dobrim raspolozenjem,da svi budu sretni i zadovoljni da puno cijene ono sto imaju a da jos vise postuju druge!

Da im parola bude :"Moja kuca je najbolja,tvoja kuca je najbolja i pazit cu je kao i svoju,znaj tu sam kada me trebas i priskocit cu ti uvijek u pomoc,znaj da mogu da volim,samo sam malo danas neraspolozen,ali i ako ponekada vidis to na mome licu nemoj da mi zamjeris,i dalje cu da ti budem prijatelj i dalje cu da te volim,samo imam loshu minutu nemoj da se plasis,tu sam uvijek!!"

Tako svim citateljima i urednicima vlastitih blogova,forumasicama,forumasima,blogericama,blogerima :D! Svim ljudima dobre volje i iskrenog srca, zelim sretnu novu godinu sutra,vjerovatno necu stici doci na net..pa ovako da pozelim...sretna nova i sve najbolje od srca vam zeli Pisac!

z:kiss: :zag:

Back