gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
А ми још блесавији закинули за ЕУ...Тако нешто ни Бела кућа не може да наметне ни једној држави УСА. Бриселски режим је диктаторски који терорише земље ЕУ, а оне блесаве жртвовале свој суверенитет.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ми још блесавији закинули за ЕУ...Тако нешто ни Бела кућа не може да наметне ни једној држави УСА. Бриселски режим је диктаторски који терорише земље ЕУ, а оне блесаве жртвовале свој суверенитет.
Tako je to kad kričiš Evropo zdaj .Nikada nije bilo suverenosti. To je laž sa kojom su nas lagali. Države nas imajo za taoce, robove.
Nisam. Kažem ti i za državu i za nas.Промашио си тему, пишем о над држави.
??и онда ви кажете да 18 није био у праву
Logično ako želiš biti deo društva moraš dati nešto svoje . Eto Hrvatska se odrekla svoje valute i zbog toga ubire velike benetfite zajedništva.Nacionalističko suverenistička spika mi ide na jetru. Ne možeš izvlačiti iz EU pare i privilegije, a da nemaš neke obaveze.
Tako se prikazujeAko sam ja dobro skužio ovaj prijedlog, EU države koje ne žele primiti migrante će plaćati 20 000 eura po svakom migrantu kojeg odbiju. Ta para ide u zajedničku kasu iz koje se financiraju programi zbrinjavanja u državama koje žele primiti te iste migrante. I to samo onda kada se te iste migrante ne može vratiti u treće zemlje iz kojih su ušli u EU.
U osnovi ništa bitno drugačije nego do sada, samo što se sada znaju kriteriji i što je sad para u fondu namijenjenom za to, umjesto da tu istu paru dodjeljuje europska komisija iz proračuna.
Ne vidim u tome ništa problematično. Nešto moraš napraviti s migrantima. Nemreš ih naslagati pred zid i potaracati kalašnjikovima. I ne vidim tu nikakvo narušavanje suvereniteta, uostalom zato i imamo uniju, da druge zemlje uskoče i pomognu kad jedna od članica ima problema.
Nacionalističko suverenistička spika mi ide na jetru. Ne možeš izvlačiti iz EU pare i privilegije, a da nemaš neke obaveze.
Detektovan evroskeptikИма ли ово неке везе са нама у Србистану?
Ми ионако имамо те мигранте само зато што смо успут ка ЕУ.
Да нема ЕУ, ни ми не би имали миграната.
Tko ne bi želeo biti u Srbiji? Ima lijepe plaže, puno sunca, zlata, divne hotele, visoke plate (za neke), mnogo bugatija,.... ajoj ne to je DubaiИма ли ово неке везе са нама у Србистану?
Ми ионако имамо те мигранте само зато што смо успут ка ЕУ.
Да нема ЕУ, ни ми не би имали миграната.
Detektovan evroskeptik
Detektovan evroskeptik
Detektovan evroskeptik
Detektovan evroskeptik
Evropljani spavaju duboki san,mora neki novi Austrijanac da gi probudi.Ako se sada evropljani ne dignu na oružije onda i treba da nestanu.
Rasizam ja više volim da kažem rasna svesnost je prirodna i normalna stvar. Ne damo svoje.Dok je evropa kolonizovala svet tad je bilo ok. Sad kad treba da prime te ljude nesto se nećkaju. Rasizam se jos uvek oseća u evropi.
18 je bio vizionar.и онда ви кажете да 18 није био у праву