Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
Игранка, да када почне пуцњава, сви перу руке и окрећу леђа, као ето ни ми им ништа не можемо, живи били па видели.Запад има 1001 начин да обузда непослушне чиновнике, замисао да један Аљбин пркоси целом Западу је пресмешна.
DAKLE SPREMA SE NEŠTO OPASNO
POSLE ČEGA ĆE ZAPAD REĆI
EVO VIDITE NI NAS NE SLUŠAJU VIŠE!
kosovsko-albanski projekat traje 200 godina
i sad će neki aljbin da prkosi Zapadu i Vatikanu?!
ako si blesav, veruj, a istina je ovo što ja kažem
pripremaju nešto opasno!
jer kad su pod sankcijama i nemilosti onda im jelte Zapad
ne može ništa! osim što su Turci doveli 2000 specijalaca
i što je KFOR doveo još 1000 vojnika i što je SAD
doveo posebnih svojih 500 vojnika, eto samo to!
naoružavaju se, obučavaju a mi se jurimo po gazeli i auto komandi!
epamamuvmabem svima koji ste doveli dovde!
al baš SVIMA!
https://www.politika.rs/scc/clanak/560482/eu-kosovo-i-metohija-sankcije
(Pixabay)
Потпредседник Алијансе за будућност Косова (АБК) Ардиан Ђини рекао је да су мере које је Европска унија предузела према Косову санкције, али да се само не користи реч „санкције”, преноси приштински портал „Газета експрес”.
„Поред тога што су земље које су радиле са нама пре рата дале смернице Космету да дође до независности, дале су смернице међународној заједници за коју су сматрали да је урадила добар посао са народом Косова. Данас и они мисле да су у праву”, рекао је Ђини.
Додаје да санкције нису само против косовског премијера Аљбина Куртија, већ су последице по цело Косово и Метохију. Наглашава да је приступ Владе погрешан. Како наводи, нико у историји није добио рат против целог света.
DAKLE SPREMA SE NEŠTO OPASNO
POSLE ČEGA ĆE ZAPAD REĆI
EVO VIDITE NI NAS NE SLUŠAJU VIŠE!
kosovsko-albanski projekat traje 200 godina
i sad će neki aljbin da prkosi Zapadu i Vatikanu?!
ako si blesav, veruj, a istina je ovo što ja kažem
pripremaju nešto opasno!
jer kad su pod sankcijama i nemilosti onda im jelte Zapad
ne može ništa! osim što su Turci doveli 2000 specijalaca
i što je KFOR doveo još 1000 vojnika i što je SAD
doveo posebnih svojih 500 vojnika, eto samo to!
naoružavaju se, obučavaju a mi se jurimo po gazeli i auto komandi!
epamamuvmabem svima koji ste doveli dovde!
al baš SVIMA!
https://www.politika.rs/scc/clanak/560482/eu-kosovo-i-metohija-sankcije
ЕУ увела санкције тзв. Косову

(Pixabay)
Потпредседник Алијансе за будућност Косова (АБК) Ардиан Ђини рекао је да су мере које је Европска унија предузела према Косову санкције, али да се само не користи реч „санкције”, преноси приштински портал „Газета експрес”.
„Поред тога што су земље које су радиле са нама пре рата дале смернице Космету да дође до независности, дале су смернице међународној заједници за коју су сматрали да је урадила добар посао са народом Косова. Данас и они мисле да су у праву”, рекао је Ђини.

Има ли на свету већег задатка од позиције коју је обављао Милутиновић
Додаје да санкције нису само против косовског премијера Аљбина Куртија, већ су последице по цело Косово и Метохију. Наглашава да је приступ Владе погрешан. Како наводи, нико у историји није добио рат против целог света.