ЕУ тражи да Србија укине пензије и струју Србима на северу Косова

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=907
Ко је гледао емисију "Утисак недеље" прошле недеље, могао је да чује како је саветник председника Србије, Марко Ђурић, изјавио да су представници ЕУ усмено тражили од Србије да прекине исплаћивање пензија и дистрибуцију електричне енергије Србима на северу Косова са циљем да они прихвате Приштину и уђу "у систем државности" Косова.

Нарочито ме занима шта наши еврофили мисле о овоме.

Са моје тачке гледишта, ЕУ од Србије тражи да изврши једни врсту асимилације или етничког чишћења сопственог народа.

За овакве болеснике је и гроф Дракула био хуман.

Nisam slusao, ozbiljno im govore sta da rade sa PIO fondom?:lol: Pa to je gnijalno :ok:

Камо среће да Руси прошире свој утицај ко у време Стаљина све до Балкана па и на Србију.

А онда, свако ко не гласа за Шешеља, губи посао, секу му струју, одузимају старатељство над децом и правац у логор на доживотни рад с вером у Бога.:worth:
Све ово што сам малочас написао представља паралелу са понашањем ЕУ према Србима и Србији.

Е мој ками, с обзиром да си тако неосетљив према несрећама и стању у коме живе Срби на северу Косова, а и осталим деловима Косова можда би била нека правда да и тебе задеси нека несрећа као што је њих?

Poslednja izmena:
Ко је гледао емисију "Утисак недеље" прошле недеље, могао је да чује како је саветник председника Србије, Марко Ђурић, изјавио да су представници ЕУ усмено тражили од Србије да прекине исплаћивање пензија и дистрибуцију електричне енергије Србима на северу Косова са циљем да они прихвате Приштину и уђу "у систем државности" Косова.

Са моје тачке гледишта, ЕУ од Србије тражи да изврши једни врсту асимилације или етничког чишћења сопственог народа.

Pa nije loša ideja. Bolje da Kosovo troši pare za sjever nego Srbija koja je sada u krizi.

Pa nije loša ideja. Bolje da Kosovo troši pare za sjever nego Srbija koja je sada u krizi.

А што нисте хтели онда да Београд троши паре у Вуковару када је Хрватска у кризи???:roll::confused::eek:
:dontunderstand:

Стварно, не разумем.:eek:

Камо среће да Руси прошире свој утицај ко у време Стаљина све до Балкана па и на Србију.

А онда, свако ко не гласа за Шешеља, губи посао, секу му струју, одузимају старатељство над децом и правац у логор на доживотни рад с вером у Бога.:worth:
Све ово што сам малочас написао представља паралелу са понашањем ЕУ према Србима и Србији.

Е мој ками, с обзиром да си тако неосетљив према несрећама и стању у коме живе Срби на северу Косова, а и осталим деловима Косова можда би била нека правда да и тебе задеси нека несрећа као што је њих?

Srbi sa severe ispijaju kafe po kaficima, i dobijaju pare iz budzeta a proizvode manje od Crne Trave.

Kakva nesreca, da mi budzet i drzavni fondovi isplacuju pare na racun? Pa ja hocu da me zadesi takva nesreca.

Srbi sa severe ispijaju kafe po kaficima, i dobijaju pare iz budzeta a proizvode manje od Crne Trave.

Kakva nesreca, da mi budzet i drzavni fondovi isplacuju pare na racun? Pa ja hocu da me zadesi takva nesreca.

Па иди онда на север Косова, стани на барикаде и уживај...
Само није то тако...

pa zato kažem. Prepustite sjever Kosovoa vladi u prištini da se brine i sve ok.

Штета што ниси био председник уместо Туђмана.:lol:
Ти би вођен том логиком препустио и Вуковар, и Дубровник и Осек Србији.

Ал много је то за нас, много је куме. Доста би нам било да сачувамо тај народ на северу Косова и нема проблема. Све је ОК.
Статус кво нам савршено одговара тако да би било најбоље да не дамо ништа.

- - - - - - - - - -

Pa nece ni tada budzet i drzavni fondovi da mi daju pare. Nisam ja Marko Jaksic jbte.

Контрадикторан си, као и увек.

А у исто време неки Шиптари траже пензије од Србије??? :dontunderstand: Ко је овде луд???

Ovo vam je najbolji dokaz da su celnici EU NAJOBICNIJI NACISTI!

Ko ovo normalan moze da prihvati?

- - - - - - - - - -

Na Kosovu su kod Albanaca sve penzije fiksne - 50 evra a struju nemaju cesto i po 10 sati dnevno.

A gde i imaju kvalitet je veoma los - pa im masovno crkavaju frizideri zamrzivaci televizori.

Pricao mi jedan Siptar iz Peci da je dosad morao da kupi 5 frizidera - jer su mu prethodna 4 crkla zbog loseg kvaliteta struje.

Ovo vam je najbolji dokaz da su celnici EU NAJOBICNIJI NACISTI!

Ko ovo normalan moze da prihvati?

- - - - - - - - - -

Na Kosovu su kod Albanaca sve penzije fiksne - 50 evra a struju nemaju cesto i po 10 sati dnevno.

A gde i imaju kvalitet je veoma los - pa im masovno crkavaju frizideri zamrzivaci televizori.

Pricao mi jedan Siptar iz Peci da je dosad morao da kupi 5 frizidera - jer su mu prethodna 4 crkla zbog loseg kvaliteta struje.

a što će im frižideri kad imaju 50 eur penziju?

А у исто време неки Шиптари траже пензије од Србије??? :dontunderstand: Ко је овде луд???

А у исто време неки Срби примају и српске и косовске пензије. Више не мож' да провалиш ко коме узима кинту.

Ovo je zaista zanimljivo razmišljanje junače. Ja mislim da je vas u Srbiji davno zadesilo to što želiš drugima.

Ovo vam je najbolji dokaz da je EU NACISTICKA I NEDEMOKRATSKA TVOREVINA

Pravo na penziju je neotudjivo pravo - a djubrad EU-NACISTICKA traze da Srbija ukine penzije sopstvenim gradjanima!

OVO NI HITLER NIJE TRAZIO!

Немачки неонацисти на власти у ЕУ као и амерички нацисти пореклом Немци (којих има око 50,000 000 у САД) и амерички Чивути који су већи нацисти и од самих нациста веома прецизно и педантно СПРОВОДЕ ИДЕЈЕ И ПЛАНОВЕ АДОЛФА ХИТЛЕРА... на том путу су спремни да прегазе и некога свога ако им се супротстави, ево примера, црно на бело:

Američki diplomata

Kažnjen jer je prijavio korupciju na Kosovu, pa dobio spor

Društvo, 13:55, 09.04.2013.
Autor: Agencija TANJUG

Džejms Vaserstorm je upozorio na korupciju u elektranama i rudnicima u kojoj su učestvovale lokalne političke vođe i zvaničnici UN

Ne propustite... Prijavio korupciju u UN na Kosovu, pa ga maltretirali

NJUJORK - Američki diplomata Džejms Vaserstorm dobio je sudski spor koji je poveo protiv Ujedinjenih nacija za koje je radio na Kosovu i Metohiji, dokazavši da je kažnjen jer je upozorio na korupciju u elektranama i rudnicima u kojoj su učestvovale lokalne političke vođe i zvaničnici UN.

Iako je dobio presudu Vaserstorm nije zadovoljan sumom od 65.000 dolara nadoknade, jer je to tek dva procenta ukupnog novca koji je potraživao u odštetnom zahtevu, pa je od američkog državnog sekretara Džona Kerija zatražio da povuče 15 odsto ovogodišnje uplate u budžet UN, za šta postoji uporište u zakonu SAD, navodi Rojters.

Vaserstorm, koji se trenutno nalazi na službi u ambasadi SAD u Kabulu, upozorio je nadležne na slučajeve teške korupcije, a zatim je njegova kancelarija na KiM zatvorena, a on je ostao bez produženja ugovora, što je shvatio kao odmazdu i zatim poveo sudski postupak protiv svetske organizacije.

Sud je utvrdio da generalni sekretar UN Ban Ki Mun i etička kancelarija UN nisu adekvatno razmotrili njegove tvrdnje da je on bio izložen osveti zbog prijave koju je podneo zbog korupcije na KiM.

Neimenovani zvaničnik Stejt departmenta rekao je da je malo verovatno da će Vašington povući 15 odsto iznosa koje uplaćuje u budžet UN, iako američki zakon predviđa upravo to ukoliko UN ne zaštiti "uzbunjivača", dok je portparol UN rekao da ne može da komentariše presudu koja nije pravosnažna.

****************************************************************************************

А шта се догодило СА ОНИМ ОЛОШЕМ КОЈИ ЈЕ ПРИМАО И ДАВАО МИТО, КОЈИ СЕ БАВИО У ИМЕ УН НАЈГОРИМ РАЗБОЈНИШТВОМ НА ТУЂОЈ ЗЕМЉИ??? Да ли су оптужени, да ли су осуђени? Наравно, да НЕ... јер та фарса се наставља и спроводи потпуно отворено и без икаквог страха да ће било ко било када одговарати за то.

Poslednja izmena:

Back