EU - šta znate o njoj

sta si mi dao ako link? blog?
gde ti je zvanican izvestaj..gde ti je zvanican plan buzdeta..gde ti je bilo koji zvanican podatak?/dajes mi novinski clanak..sumnivog porekla..naravno..freenet .de..pa to bi bilo isoto kad bi ja dao nekom nemcu post sa krstarice gde pera prica kako je prodaja malina ove godine bila rekordna

Prvo se pravis neki velemajstor nemackog pa onda ne primetis ta je to izvestaj o zvanicnom izvestaju VWa.

Sad mi kazi da neko u belom svetu ce kupiti naseg juga pa nek se smejem do sutra.

ja ti rekoh da se javila tri kupca za cele linije juga..izmedju ostalog i rusija je jedna od te tri drzave..javili se ljudi koji oce da kupe linije i da proizvode..njima se iplati a nama ne valja..
i da dodam po tim istim statistickim podacima srbija zivi bolje nego 85% planete..imamo bolji standard nego 5 milijardi drugih ljudi na planeti koji zive gore nego mi..pazi..svih tih 5 milijardi ljudi koji imaju nizi standard od naseg su potencijalni kupci za nasu robu..ali mi vise NISTA NE PROIZVODIMO JER SE NAVODNO NE ISPLATI..PA NORMALNO DA SE NE ISPLATI KAD NIKO NI NE TRAZI TRZISTE DA NESTO PRODA VEC KUPCA KOJI CE DA MU DA VECI PROCENAT
ma daj..kamo srece kad bi sve radilo po ekonosmkim pravilima

ja ti rekoh da se javila tri kupca za cele linije juga..izmedju ostalog i rusija je jedna od te tri drzave..javili se ljudi koji oce da kupe linije i da proizvode..njima se iplati a nama ne valja..
i da dodam po tim istim statistickim podacima srbija zivi bolje nego 85% planete..imamo bolji standard nego 5 milijardi drugih ljudi na planeti koji zive gore nego mi..pazi..svih tih 5 milijardi ljudi koji imaju nizi standard od naseg su potencijalni kupci za nasu robu..ali mi vise NISTA NE PROIZVODIMO JER SE NAVODNO NE ISPLATI..PA NORMALNO DA SE NE ISPLATI KAD NIKO NI NE TRAZI TRZISTE DA NESTO PRODA VEC KUPCA KOJI CE DA MU DA VECI PROCENAT
ma daj..kamo srece kad bi sve radilo po ekonosmkim pravilima

daj izvestaj.

Odmah jer mislis da ti sve gutam a ti nesto od mene trazis.

to je ono..kad neko ko pravi pare radi zvanicne izvestaje on se hvali PROFITOM an ne prihodom..u pitanju je smesna formulacija za mazanje ociju takvih maloumnika

znas profit i prihod nije isto..ja mogu da napravim rekordan prihod ali ako mi je rsahod veci od prihoda ja nemam zaradu nema profit..poslujem sa gubitkom..a ti svi izvestaji su takvi..mi radimo mi pravimo prihode a rashode niko ni ne pominje..profita nema nigde..blah

ince za zastavu je prvi kupac jos krajem osamdesetih pominjana tojota..i to je bila extra ponuda za zastavu..nasa tadasnja vlast je htela da napravi taj dil ali je tojota odustala usled pritisaka iz evrope..nakon toga za pezoom i renoom su vodjeni pregovori..maratonske prirode..a zastava je propadala..dok su nas ucenjivali..dil sa tojotom je otpao zbog politike..ne moze da kupi niko drugi zastavu do firme iz evrope..

mi smo hteli daprodamo zastavu jos pre dvadeset godina dok je jos bila FIRMA..
znaci kupci..
tojota
reno
pezo

i na kraju zastava pukla ko bas.
i sad kao kupuje fijat aod toga dila jos na vrbi svirajka

bitno je da se jugo i kec vise ne proizvode i da ce sad narednih 5 godina praviti profit uvoznici polovnjaka.

jos jedan podatak za nekvalitet i nazadnost zastave cuveni jugo efi..znas od bosa je tada dobijen razvojni program motronic sistema..da napomenem da se tada u nemacka vozila izuzev opela ugradjival e K glave i mehanicka ubrizgavanja..
taj isti motronic sistem (objedinjeno paljnje i ubrizgavanje) je usavrsen za serijsku proizvodnju bas u zastavi..i taj jugo efi je tada imao cistije izduvne gasove nego mercedes E klase
nakon floride radilo se na usvajanju novog motora..u DMB..a pocelisu da se objavljuju i preliminarni konkusri za dizajn novog juga..za karoseriju..i sta se desilo...pa zaratilo se..sve se nekako uklapa..

e sad..zanm da je rover recimo prodat za neke smesne cifre..recimo bese 1 funta u pitanju ali se obavezuje ugovorom i kupac da ulozi cini mi se 400 000 funti i drzava velika britanija 280 000 funti..i uslov je da nijedan radsnik ne ostane bez posla..
to je dobar ugovor..

nije bitno da li je firma prodata za 1 evro ili za 1 milion evra ako je prodata da radi i da ljudi rade..uostalom i taj koji kupuje valjda zna sta kupuje..nije valjda mutav pa da kupuje propalu firmu..meni sve to sto pises lici na citu zutu demagogiju

uostalom a gde to fabrike lekova nisu profitabilne..pricas o hemofarmu..pa taj hemofarm nije ni mogao da propadne..jelen pivo..pa pivo se pije samo tako..ni to ne moze dapropadne..i to je kao uspeh..uspeh je kad o firme koja ne radi napravis firmu koja radi..a ne kad kosristis monopol koji ti drzava obezbedjuje da pravis extra profit

Znam nesto po malo pa da krenem.

1. Zadnje sapljivanje vestica na lomaci ako ne racunamo Englesku desilo se 1871.g. a u Engleskoj 1905.g. a zvanicno nikada nije ukinuto.
2. Najveci genocid verovatno u celoj ljudskoj istoriji, izvirsili su Kortez i njegova sacica "prosvetitelja" takozvanim "krstom i macem" nad Inkama u 16 veku, a ako neko nezna Kortez je to radio pod direktnom dozvolom Spanskog kralja i papske stolice.
3. Potomci prvih Evropskih doseljenika istrebili su i domoroce ili Indijance u Severnoj Americi,
3. Potomci proteranih Engleza i robijasa izvrisili su istrebljivanje Aboridzinaca u Australiji,
4. Jedna od najvecih genocidnih masinerija u istoriji ljudskog roda vodi poreklo iz Nemacke a tvorac je Hitler,
5. Svo bogatstvo kojim sada raspolazu te genocidne tvorevine, takozvane evropske drzave u Evropi, vodi poreklo iz pljackanja Australij, Azije, Afrike, S. Amerike i J. Amerike,

Ako ovo nije dovoljno mogao bih da nastavim. Ovga materijala ima toliko da verovatno sav ljudski rod to moze godinama da klasificira i sredjuje.

Dobre stvari nazalost mogu da se nabroje na prste jedne ruke.

Poslednja izmena:
Znam nesto po malo pa da krenem.

1. Zadnje sapljivanje vestica na lomaci ako ne racunamo Englesku desilo se 1871.g. a u Engleskoj 1905.g. a zvanicno nikada nije ukinuto.
2. Najveci genocid verovatno u celoj ljudskoj istoriji, izvirsili su Kortez i njegova sacica "prosvetitelja" takozvanim krstom i macem" nad Inkama u 16 veku, a ako neko nezna Kortez je to radio pod direktnom dozvolom Spanskog kralja i papske stolice.
3. Potomci prvih Evropskih doseljenika istrebili su i domoroce ili Indijance u Severnoj Americi,
3. Potomci proteranih Engleza i robijasa izvrisili su istrebljivanje Azerbedzanaca u Australiji,
4. Jedna od najvecih genocidnih masinerija u istoriji ljudskog roda vodi poreklo iz Nemacke a tvorac je Hitler,
5. Svo bogatstvo kojim sada raspolazu te genocidne tvorevine, takozvane evropske drzave u Evropi, vodi poreklo iz pljackanja Australij, Azije, Afrike, S. Amerike i J. Amerike,

Ako ovo nije dovoljno mogao bih da nastavim. Ovga materijala ima toliko da verovatno sav ljudski rod to moze godinama da klasificira i sredjuje.

Dobre stvari nazalost mogu da se nabroje na prste jedne ruke.

savrseno se slazem..imas reputaciju od mene

Pa vidim stalno pricate o EU pa bi vas bitao sta znate o njoj.

Zad svaki stav treba imati i dobro objasnjene i ne neke gluposti o zaveri.

EU je nova Jugoslavija u kojoj cemo svi ziveti sretjno i bezbrizno na kredit ne radetji nishta,u kojoj nece biti granica,u kojoj ce se Srbi i Hrvati voleti i u kojoj ce svi Srbi biti gradjani EUropljani jer sve drugo vredja NE-Srbe zbog Milosheviceve ratnohushkachke politike 90-tih
nego samo nirvana-mahanje plavim zastavicama pevanje ode radosti i tako to
kao u dobra dobra dobra stara vremena

Evo jedno vidjenje clanstva u EU (jedan saljivi scenario)

2007. Bugarska i Rumunija ulaze u EU.
2010. Hrvatska ulazi u EU.
2015. U EU ulaze i Makedonija, BiH, Turska, Albanija, Kosovo, Srbija i Crna Gora.
2017. Zapošljava se prvi naš čovek u administraciji EU-a.
2018. Prvi naš čovek u administraciji EU-a zapošljava svoju, ženinu i kumovu svojtu, kao i članove porodica najbližih komšija, a i neke ljude iz svog zavičaja.
2019. Naši već čine 10% administracije EU.
2022. Udeo naših u administraciji je 60%. EU administracija povećava plate tri puta, uvodi fleksibilno radno vreme i južnoslovenske jezike kao službene.
2024. Zbog stresa, 90% članova EU administracije je na bolovanju. Najviše bolovanja
beleži se u periodu od 15.6. do 15.10. i od 15.12. do 15.1. Bolesnici su viđeni po Mediteranu, na Baliju i Alpima, gde se o trošku EU leče od stresa. Zakonom se uređuje da EU snosi najveći deo troškova lečenja bolesnih. Do njihovog povratka na posao zapošljavaju se novi radnici.
2025. Broj Zapadnih Balkanaca u EU administraciji je 90%. Makedonci na referendumu ponovo odbacuju evro.
2026. Dolazi do rezanja troškova i otpuštaju se čistacice, kuvari, vozači - svi do jednog belgijski državljani. Udeo Balkanaca u EU administraciji doseže 99.3%.
2027. Hrvatska dobija nove kredite EU-a, među kojima i onaj za uzgoj dudovog svilca i ćubastog gnjurca. Hrvatsko predsedništvo okončava šestomesečni mandat. Crna Gora uspešno okončava proces privatizacije. Od januara 2028. predsedavanje Unijom preuzima Beograd.
2028. Nemačka u februaru istupa iz Evropske unije. Mesec dana kasnije to čine Francuska i Finska, a do kraja godine, za vreme albanskog predsedavanja, i Velika Britanija, Belgija, Danska, Švedska, Holandija, Luksemburg, Italija, Španija, Portugalija, Austrija, Česka, Litvanija, Letonija, Estonija, Grčka i Slovenija. Sve ove zemlje uvode rigorozan vizni režim za državljane zemalja EU-a.

južnoslovenske jezike kao službene mislis crnogorski jezik.
pa ako ce uskoro sluzbeni jezik u beograd da bude crnogorski normalno je da se uticaj vasojevica prosiri i dalje od balkan. mogu da zamislim kako ce da izgleda evropska administracija kad crna gora udje u uniju. 4 plemena ce vlada nad evropu i ta 4 plemena ce sa apsolutnu vecinu proglase mila za dozivotni car u novu carevinu crnogorska evropska unija sa pravom nasledstva prestola za njegovi praunuci kumovi stricevi i ostali braca po krvi.
a sto da ne. kad moze jedan vatikan sa 2000 gradjani da vlada nad ceo svet valjda moze i 1,5 milijon crnogorci da vladaju nad pola milijardu evropljani.

EU je nova Jugoslavija u kojoj cemo svi ziveti sretjno i bezbrizno na kredit ne radetji nishta,u kojoj nece biti granica,u kojoj ce se Srbi i Hrvati voleti i u kojoj ce svi Srbi biti gradjani EUropljani jer sve drugo vredja NE-Srbe zbog Milosheviceve ratnohushkachke politike 90-tih
nego samo nirvana-mahanje plavim zastavicama pevanje ode radosti i tako to
kao u dobra dobra dobra stara vremena

Dokaz da je komunizam najslabiji kad nije u ilegali :-P

Back