ЕУ постаје држава

Poljski predsednik neće potpisati Lisabonski sporazum
Blic - Pre 5 sati

Predsednik Poljske Leh Kačinjski neće potpisati Lisabonski sporazum u nedelju, izjavio je danas njegov brat blizanac Jaroslav Kačinjski, opovrgavši izjavu pomoćnika predsednika Aleksandera Ščigla, datu samo nekoliko sati ranije.

"To je sve medijska spekulacija. Ako je Ščiglo zaista to rekao, to znači da je on loše obavešten. Prema onome što ja znam, a upućen sam, to se neće dogoditi u nedelju", rekao je Jaroslav Kačinjski na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

kačinjski objavio da potpisuje lisabonski sporazum u subotu
Politika - Pre 30 minuta

VARŠAVA - Poljski predsednik Leh Kačinjski potpisaće Lisabonski sporazum i tako završiti njegovu ratifikaciju u Poljskoj u subotu, 10. oktobra u podne, na svečanosti kojoj će osim poljskog državnog vrha prisustvovati i najviši zvanični EU.

Ceremoniji će prisustvovati šef Evropske komisije Žoze Manuel Barozo, premijer Švedske, predsedavajuće EU Frederik Rajnfelt i predsednik Evropskog parlamenta Ježi Buzek, objavila je večeras zvanično kancelarija poljskog predsednika na svom sajtu.

http://vesti.krstarica.com/index.php?rubrika=aktuelno&sifra=baf25d651c5132c0fb360627ac2b94b4&lang=0

Kako li se brzo menjaju informacije,xebote.

=Cartmanland;11352678]Ne interesuje me koje su nacije..............oni koji su to pocinili nisu drzavljani Srbije. Valjda je Srbija gradjanska drzava. :rtfm:
Takodje smatram da ne trebamo da se izvinjavamo za nesto sto nije pocinila nasa vojska, policija,...............cak ni nasi drzavljani.

u Beogradu je bila inicijativa, od strane jedne velike parlamentarne stranke da bulevar na Novom Beogradu dobije ime po R:Mladiću........i šta je država uradila da se distancira od tih budala...........da li je neko kaznio poslanika, iste te raspale sekte, kada je rekao da je skupština Srbije sigurna kuća za Mladića................pa čiji je on......moj svakako nije a nisam sigurna da nije vaš!
I kad nas drzavljanin pocini neko krivicno delo u inostranstvu neka sam za to odgovara, za to Srbija ne treba da se izvinjava,....osim ako to nije uradio u ime Srbije..........npr kao vojnik, pripadnik neke obavestajne sluzbe i sl.
na primer, država plati milion dolara, u ambasadi mu daju duplikat pasoša.................a ista ta raspala sekta ga dovede u parlament

Svi Albanci koji su optuzeni pred Hagom su na slobodi...........ne izgleda mi kao da ce se nesto uraditi po pitanju zure kuce.....niti drugih zlocina koje je pocinila OVK. Toliko o pravdi koju sprovodi EU.
to što tebi ne izgleda, ne znači ništa
Tadic je vec uputio neka izvinjenja, ali nazalost lideri drugih drzava jos nisu sazreli da urade isto.....pre svega Hrvatski. trebaju da se suoce sa prosloscu. Posto ste vi LSD-ovci ....pardon LDP-ovci Istinitoljubivi mozete i njima da otvorite oci,...... da i njima servirate pricu da su cinili zlocine.

to je njihova sramota, mene interesuje Srbija
vidim, rado bi da se poistovetiš sa Hrvatima.......nemam ja ništa protiv Hrvata, naravno, ali ti baš nisi tako liberalan

Ne mora čak ni da se uđe u EU.
Bitnije od toga je da se država uredi po uzoru na EU.
Da se usvoje pozitivni zakoni i propisi iz EU, da se u što većoj mjeri suzbije korupcija i rad na crno, da se usvoje neki načini ponašanja bez kojih ćemo uvijek ostati na ovoj točki razvoja, jer s ovakvim obrascima koje mi imamo nismo sposobni za dalje.

E to je puno važnije od samog članstva!
A članstvo će onda doći samo od sebe. :D

Slazem se. Samo clanstvo i nije toliko bitno.
Najbitnije je da ispunimo te `uslove`` ali ne zbog EU, nego zbog sebe.
Da stvorimo normalnu drzavu u kojoj se postuje zakon. Drzavu u kojoj se zna red.
Drzavu u kojoj je mnogo manje korupcije i rada na crno, kriminala, monopola nego danas.
Pa samo clanstvo ostaje formalnost............onda postaje nebitno da li smo clan ili nismo

potpisujem.....:worth:

Хахахаха али изгледало ми је озбиљно у једном моменту као да је ова репутациона моћ стварно девалуирала... Криза рођаци. :mrgreen:

hahaha.........procitao sam 3 puta dok nisam skontao.....sta radi loza& viski zajedno....ajoooj.......jeste nekako devalvirala..........ali njegova itekako........ajoooj glava.:roll:

hahaha.........procitao sam 3 puta dok nisam skontao.....sta radi loza& viski zajedno....ajoooj.......jeste nekako devalvirala..........ali njegova itekako........ajoooj glava.:roll:

Хахахаха виски... Ипак ваља кад нема друго, а, па макар и после лозе? :lol: Глава? Иди бре спавај. Мада ће болети мало вероватно и када се пробудиш, али то је пут ка бољитку... :lol:

u Beogradu je bila inicijativa, od strane jedne velike parlamentarne stranke da bulevar na Novom Beogradu dobije ime po R:Mladiću........i šta je država uradila da se distancira od tih budala...........da li je neko kaznio poslanika, iste te raspale sekte, kada je rekao da je skupština Srbije sigurna kuća za Mladića................pa čiji je on......moj svakako nije a nisam sigurna da nije vaš!
Drzava nema druga posla nego da se svaki cas distancira od nekoga.
na primer, država plati milion dolara, u ambasadi mu daju duplikat pasoša.................a ista ta raspala sekta ga dovede u parlament
Upravu si. Ali drzava ne treba da se izvinjava zbog nekog ko se tukao u Americi. Ali bi morala da preduzme nesto protiv pametnjakovica koji je izdao novi pasos, a znao je da se protiv doticnog vodi postupak pred Americkim sudom.
to što tebi ne izgleda, ne znači ništa
Koliko je Albanaca osudjeno za zlocine nad Srbima ???
Koliko je zlocinaca pusteno iz Haga ?
Cini mi se da zlocin prolazi nekaznjen.

to je njihova sramota, mene interesuje Srbija
vidim, rado bi da se poistovetiš sa Hrvatima.......nemam ja ništa protiv Hrvata, naravno, ali ti baš nisi tako liberalan

Ako su oni ``demokracija`` (bar tako kaze gospoda iz EU) a ne izvinjavaju se, zasto ne primenimo isti standard pa da i mi budemo ``demokracija``. :mrgreen: I da te podsetim Tadic je uputio izvinjenje. Tako da nema potrebe da to ponovo radi. Ili smatras da to treba da radi svaki mesec, ili svake godine ????
Podrzavam gej brakove,...... da li sam dovoljno liberalan ? :per:

Poslednja izmena:

Back