EU kritika na račun Jeremića

Ako je neko normalan u DS-u,onda je to Jeremic,ali posto od toga sto govori nema nista,sigurna sam da Tadic iza toga stoji,sigurno mu posle svakog govora kaze,nisi smeo to reci..........i ne bi me cudilo da Jeremic sam napusti tu lopovsku ekipu,u koju se ne uklapa............mozda predje kod Tome

Jesteee :mrgreen:, Tadić mu uvek posle toga kaže: "No, no, to kakano,,," :hahaha:

Ja bih pre rekao da će Toma preći kod njega. Mada, svejedno je... Kao što rekoh, spremaju nam se izgleda novi koalicioni hibridi...

Dopada mi se Vuk Jeremić...jedini iz te garniture ima petlju da prozbori koju pametnu...e, sad dokle će i da li će ostati na pravom putu, će da vidimo !:cool:

On kad zbori, ne zbori zbog mene i tebe, već zbog sebe, da bi i patriJote dale koji glas za njega i njegove kad dođe vreme. Svako realan zna da se sa svetskim moćnicima ne razgovara tako (sem ako stojiš ispred velike i jake države, pa ti se može...).

Ovako nešto jeste pravi put, ali za njega, u smislu izgradnje njegove političke karijere. Ne i za Srbiju...

On kad zbori, ne zbori zbog mene i tebe, već zbog sebe, da bi i patriJote dale koji glas za njega i njegove kad dođe vreme. Svako realan zna da se sa svetskim moćnicima ne razgovara tako (sem ako stojiš ispred velike i jake države, pa ti se može...).

Ovako nešto jeste pravi put, ali za njega, u smislu izgradnje njegove političke karijere. Ne i za Srbiju...
Auuuuuuuu,al ga sad lupi,koji ce to radikal,ili neko slican dati glas DS,oni su toliko prljavi,da ih ne mogu oprati ni tri Jeremica............a kako se to razgovara,sa svetskim mocnicima,onako kako radi Tadic...........e ,al to se ne zove razgovor,nego lizanje,a to ne ceni ni naj veci neprijatelj............a kako se gradi politicka karijera,pa i to nam je pokazao Tadic,lizanjem

Auuuuuuuu,al ga sad lupi,koji ce to radikal,ili neko slican dati glas DS,oni su toliko prljavi,da ih ne mogu oprati ni tri Jeremica............a kako se to razgovara,sa svetskim mocnicima,onako kako radi Tadic...........e ,al to se ne zove razgovor,nego lizanje,a to ne ceni ni naj veci neprijatelj............a kako se gradi politicka karijera,pa i to nam je pokazao Tadic,lizanjem

Ne moraju da daju glas DS-u da bi DS bio na vlasti... To ti je jasno valjda do sada... :whistling:

Било је занимљиво гледати како јуче код Оље Даркерке прорежимски људи покушавају да умање ефекат Јеремићевих речи, а да га не критикују, јер он је ипак у том режиму :)
Мада морам признати да је СТР Протић добро говорио.... Зна Киклоп да буде паметан док не почне да сплеткари ;)

Kako god ali je osvezenje cuti od bar nekoga iz vladajuce garniture da i pomisli na Srbe kao vecinski narod u drzavi Srbiji i na neka nasa prava...missim ako i jesmo vecinski, jer vidimo da su nam i u samoj vlasti sve sami stranci...a bogme i na ovako malim i mizernim prostorima poput i ovoga f. dovoljno je videti ko vodi glavnu rec:hahaha:

Ups...to ustvari i nije smesno:(

Back