ЕУ конфискује Русији 300 милијарди евра

Znači slažemo se da je Putin patološki lažov. Isto tako je Hitler napao Poljsku, bez najave rata.
ne, samo se slazemo da ste pljuvaci, ti i dzeg, a putin vam je lepo rekao da ce prvi da napadne ako vidi da je rat neizbezan
i sad odjednom ste iznenadjeni, slagao vas je, bez objave rata napao... halo, spec operacija, a tek sad gase svetlo ukrajini - pa kakav je to rat i napad?

ne, samo se slazemo da ste pljuvaci, ti i dzeg, a putin vam je lepo rekao da ce prvi da napadne ako vidi da je rat neizbezan
i sad odjednom ste iznenadjeni, slagao vas je, bez objave rata napao... halo, spec operacija, a tek sad gase svetlo ukrajini - pa kakav je to rat i napad?
Nije rekao da će da napadne, nego je Bajden to upozoravao, a vi lažovi ste rekli da su te najave "antiruska histerija."

Nije rekao da će da napadne, nego je Bajden to upozoravao, a vi lažovi ste rekli da su te najave "antiruska histerija."
jes sad su vam svi drugi krivi... gde sam ja to rekao?
za mene je invazija bila nemoguca - pre razmeksavanja, a bajden ima satelite, pa zato sve zna

al sta to sve menja? zasto ste navalili? jel vam sada bar jasno da nece biti najave ni za london ni za brisel? a mi obicni ljudi necemo imati pojma
da buši lobanje tvojih asova (ruskih vojnih turista)
prvo ce da kaze dzeg, mirno spavaj, a onda kada se najmanje nadas, cap, da ne znas ni odakle te strefilo, ni sta

to da ces da pogines u borbi junacki ili kao zrtva opasana eksplozivom, to ti nece priustiti, nego na kvarnjka, kada se ne nadas, zna se kako se teroristi eliminisu - njima se ne objavljuje rat, nego se capnu po mraku

Poslednja izmena:
...dosadnjakoviću :per:
posle ce da bude, kme-kme, nije najavio napad, bas kao nas slagao

У Великој Британији је почела паника будући да последњих месеци највеће банке и компаније убрзано напуштају Лондон, који је последњих векова економски центар Европе и света. У званичан изговор порез Британци не верују, јер је порез увек био висок у односу на друге земље, па финансијски моћници нису затварали послове и бежали "преко ноћи" као сада.​

https://srbin.info/svet/sta-nam-spremaju-velike-banke-rotsild-ubrzano-napustaju-london/

Back