EU je danas postala sve, ali više nikada neće biti antifašistička demokratska civilizacija

Какви савезници , тј били су савезници , али не наши , него савезници нациста .

Када је нациста 1945 летео у згрљај САД и Британаца , Француза да би се спасао и извукао ...

Они су увек били нацисти и остали су нацисти
Možda je tvoj problem neki pad na glavu, otkud znam, niti sam neurolog, niti psihijatar.

Možda je tvoj problem neki pad na glavu, otkud znam, niti sam neurolog, niti psihijatar.

Не знам ни ја шта је твој проблем , али чињеница , историјска чињеница, је да су ткз западни савезници нацисте спашавали од суда , тако што су их превозили у САД , Канаду , Британију , давали им нови идентитет.

Чињеница је да ЕУ ништа друго него наставак Хитлерове нацистичке твроевине и рајх ..додуше нови Хитлер је постао Американац а не Немац , то је једина разлика.

Какви савезници , тј били су савезници , али не наши , него савезници нациста .

Када је нациста 1945 летео у згрљај САД и Британаца , Француза да би се спасао и извукао ...

Они су увек били нацисти и остали су нацисти
Nikada nisam bio pristalica alternativne istorije, i prema alternativnim "istoričarima" gajim samo prezir.

Japanci su bili saradnici nacista, znamo kako su prošli.

Nikada nisam bio pristalica alternativne istorije, i prema alternativnim "istoričarima" gajim samo prezir.

Japanci su bili saradnici nacista, znamo kako su prošli.

Јапанци су одбили да се предају САД , као што је то урадила Немачка , одбили су да дозволе САД трупама да их окупирају и због тога су добили атомску бомбу .

само због тога а не због тога што су били нацисти .

rad se o zameni teza, kada zrtva opravdava zlocinca i cak se poistovecuje sa njim, ili krivi samoga sebe, ti decko imas stokholmski sindorm, evo:

a jel ima smisla da jasenovacke zrtve krive same sebe? naravno da nema, ti si decko psihijatrijski slucaj, dijagnoza - stokholmski sindrom.
Ne, nego si ti funkcionalno nepismena budala.

Žalim slučaj.

Back