Eto radujte se demokrate Toma Nikolić kaže neće biti poništavanja SSP-a

posetiociwl2.jpg

Pa zar niste forsirali doslednost do sada? Ne, ne i ne! Zar nije tako bilo? A sad - šta? Nisi na pitanje odgovorio, radiš iste stvari koje si osuđivao kod drugih.

Ej bre ,pa oni su "legalisti" ,"narodnjaci","postenjacine na kub","takve majka ne radjaju"....itd..itd..:rotf::rotf::rotf::dash::dash::dash::cmok:

Po izjavi Kostunice ,on se bas oko SSP i Kosova raskrstio sa DS i raspisao nove izbore,samo se zajebo u proracunu, pa je jedva nekako ovaj put namaknu za cenzus i to sa sve njegovim dobosarem iz Cacka,ali to je ovaj put bilo i cao nema vise.....vec sam napisao,dajem im maksimalno godinu dana,samo nazalost,Srbija ce mnogo,mnogo izgubiti i treba ce nam mnogo vremena da se opet vratimo u ovu poziciju gde se sada nalazimo.

.

vidis da pise da ga nece ponistiti i da ce raspravljati o njemu u parlamentu . a da sporazum ne bi stupio na snagu uopste ne moraju da ga poniste dovoljno je da ga ne ratifikuju i to ti dodje potpuno isto. sporazum ne stupa na snagu dok srbija ne uhapsi ratka mladica i ne ratifikuje SSP
Hahaha,koji cirkus :rotf:

Pa valjda ni ti ne veruješ u ovo šta si napisao... :D

Kakav fleš :lol:

ETO VAM RADOSTI-GADOSTI!!! :roll:

29.5.2008 14:24 BEOGRAD (Tanjug) - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da, ukoliko buduću vladu budu formirali radikali, narodnjaci i koalicija okupljena oko socijalista, neće biti ''grubog ili brutalnog poništavanja'' Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.
''Srpska radikalna stranka govorila je u kampanji da će o tom dokumentu raspravljati parlament. To je socijalistima dovoljno. Pročitao sam i neke izjave iz D S S, koje govore u prilog tome da neće ići na poništavanje S S P, već na razgovore o njegovoj delimičnoj izmeni, koja bi bila u skladu sa pravilima koje EU poštuje kada su u pitanju druge države. Tako da je i to pitanje približeno'', rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

To mu dođe isto...
Nema izmena....
Nije mi jasno kako im nije jasno...

ETO VAM RADOSTI-GADOSTI!!! :roll:

29.5.2008 14:24 BEOGRAD (Tanjug) - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da, ukoliko buduću vladu budu formirali radikali, narodnjaci i koalicija okupljena oko socijalista, neće biti ''grubog ili brutalnog poništavanja'' Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.
''Srpska radikalna stranka govorila je u kampanji da će o tom dokumentu raspravljati parlament. To je socijalistima dovoljno. Pročitao sam i neke izjave iz D S S, koje govore u prilog tome da neće ići na poništavanje S S P, već na razgovore o njegovoj delimičnoj izmeni, koja bi bila u skladu sa pravilima koje EU poštuje kada su u pitanju druge države. Tako da je i to pitanje približeno'', rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

A nazivali su ih IZDAJICAMA...

Ajde ti mi reci, cemu sve to???

Ja nisam ni za DS(samo ih podrzavam), niti za SRS niti za DSS...

Vratice nas u 90. Evropska Unija i Srpske komsije, vec su najavile neke vidove sankcija ako SRS dodje na vlast...
Da li stvarno mislis da je to sada najbolje za vlast? I da gore od ovoga ne moze biti?
Kada uletimo opet u sankcije zapitaj se jos jednoM..

Za KRALJA I MONARHIJU KAKVU SRBIJA ZASLUZUJE!

ZA SVE PRAVE PATRIOTE!!
ZA EU!

Back