Eto priznajem obijao sam trafike! malo je glupo da tek sad priznam! bolje ikad nego..

Da li sam dobro postupio?

• jesi imas moju podrsku!

• nisi trebo to da radis!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priznajem obijao sam trafike u ukrao 2 cipsa jedan mancmelov! 2 zvake i 4 bele milke! 21 februara kad su bile one demonstracije za kosovo! sta da se radi znate sta je tad bilo! jesam ispao sam govedo i majmun ali ne kajem se tada su nam uzeli dusu i srce srbije nase zlatno kosovo! nisam mogao da se suzdrzim!

ko priznaje pola mu se prasta.
ostaje ti 1 cips, 1mancmelov, 2 bele milke, i biraj, govedo ili majmun:hahaha::hahaha:
ps. sto se mene tice, ja sam ti oprostio, imao si opravdanje za taj trenutak...ponela te masa:ok::ok:

Priznajem obijao sam trafike u ukrao 2 cipsa jedan mancmelov! 2 zvake i 4 bele milke! 21 februara kad su bile one demonstracije za kosovo! sta da se radi znate sta je tad bilo! jesam ispao sam govedo i majmun ali ne kajem se tada su nam uzeli dusu i srce srbije nase zlatno kosovo! nisam mogao da se suzdrzim!

I ja bi to isto uradio. Samo se nikada ne bi snimao kamere. Ne zato sto je to dokaz protiv mene, nego zato sto je to potpuno ratardirano. One dve nisu trebal biti kanjene same. Trebali ste svi biti kaznjeni. A mozda su tvoju dusu oduzeli otcepljenjem dela teritorije. To je zato sto dusu nemas.

Nisi mogo da se suzdrzis da ne ukrades, jel?! Od bola?!

Evo i ja da priznam. Jeste, drugovi i drugarice, palio sam, rusio i podrivao red i mir srpske prestonice, obescastio barem dve-tri dijeve, al' u'vatio me zanos patriotski, nepravda me pogodi, ne mogah odoleti.

Zandarmerija mi je oprostila sto me je tukla.

gde nalete na deve u sred beograda breee:dontunderstand:

a zandarmerija bas kulturna, a ne kao milicija

gde nalete na deve u sred beograda breee:dontunderstand:
Ovaj, sad bih mogao da napravim pokoju grubu posalicu na racun Albanaca i opstenja sa zivotinjama (sto domacim, sto stranim), ali necu.

Jer sam fin.

A nije tesko biti fin.

a zandarmerija bas kulturna, a ne kao milicija
Bogami, da si imao kadgodj prilike upoznati Zandarmeriju, pravio bi ti Slobinu miliciju od blata.

Dovoljno je da ti kazem da im je prvi komandant bio Guri.

bash si ih lepo isprimao..nije to lepo..znash..:lol::lol:

Ma pusti te gluposti,ja jos nikako da prezalim one lap-topove......:cry::sad2:
gledam ja njih....gleda mene obezbedjenje......:think:
a u izlogu kosovo je srbija.....mislim se ja mamu vam ***** licemernu.....ali bedak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back