Eto, o tome ja pricam...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Origimal postavila Ameba :::::

Eto, o tome ja pricam...
Jaooo, da li vi, ljudi, citate sta napisete ovde?
Urnebes

Kakvo cepanje drzave ti osudjujes? Koje bre drzave? Sta, kao zao ti sto su se svi otcepili od nas? Ovo nije drzava, ovo je papazjanija, pomije... Zao mi je sto govorim ovako o svom narodu i svojoj zemlji, ali ovo nije normalno kako smo zastranili.

Da smo zastranili, jesmo. I to debelo. Ali to nije razlog da pljujemo po drzavi. Ona je postojala pre nas, postojace i posle nas, a nase je da se borimo za nju, ko kako ume i moze.
Kakvo krsenje ustava? Kojeg ustava? A sta je sa zakonima koji su poslednjih 16-17 godina pravljeni samo da bi se krsili, valjda ih je samo vas trn u oku Ceda krsio, jel?
Ljudi idu po ulicama i pljuju po asfaltu slajmare "duginih boja", valjda se tako grad boji u "vesele boje"?

Ovde smo opet na zastranjivanju, da...
Cela nacija nam polupismena, a svi se busaju u prsa kako su nacitani i obrazovani... A sto deca u skole nose nozeve? A sto svaka druga budala izlazi u grad s pistoljem pod jaknom ili pod sedistem svog polovnog auta KOJI NIJE JUGO jer je jugo krs, a oni su stvoreni za mercedes valjda takvi ubogi, stoka? Valjda su sve legalnim putem uvozili strance da bi ih krljali po srpskim drumovima?

Nisam bas primetio busanje o nacitanosti, ali opet, bolje i to nego busanje prostaklukom. Mada i toga ima previse, iz cistog neznanja. Pominjes decu sa nozevima i majmune sa pistoljima – e to jeste dno dna i zato treba tamaniti kriminalce i siledzije na svakom mestu i u svakoj prilici. Jedino prema njima treba biti nemilosrdan, upravo zbog dece koja se ugledaju na njih i gube razlog i volju za postenim zivotom!
Je l' se tako voli i postuje "drzava"? Tako li se pokazuje kako smo ooopusteni? More, zapusteni!!!
Svi bre imaju isti program. Svi bre lagali narod da bi dobili glasove. Koji Kosmet u Srbiji? Bice to u Srbiji dok oni tamo koji ce sad i radikalima da diktiraju kakvu politiku da vode ne kazu da ce da bude drugacije. Videcete kako ce radikali i DS i DSS da sviraju. U iste zice ima da gude kao sto je gudio Sloba.

Zapusteni je prava rec. I opet kazem, ako neko misli da bas njegova politicka opcija nije ista kao sve druge – taj je zastranio odma’ na pocetku. A Kosovo... Kosovo ce biti srpsko uvek, ma ko kod gospodario njime. Sile su to velike, ne treba se qrciti...
Ta Amerika koju pljujete dovela Slobu i odvela ga, ta Amerika je sad i radikale dovela jer joj tako odgovara...

Eh... To sam ja govorio jos davne 1992., pa samo sto me nisu na krs’ razapeli. Sad opet usijane glave nece da misle, lakse im je da ponavljaju necije reci.
Truli smo, kao sto je ceo svet truo, od poda do plafona, sve nam je zatrovano, mozak, vazduh, deca...

Brrrrr... No comment...
Ajde, ubijajte se verbalno jos malo, pozivajte vracanje Kosova "oruzjem ako treba", vredjajte druge... Imam prava da pljujem po svojima jer sam tu i deo sam nas i nisam slepa. Necu da pljujem po drugima jer oni treba da gledaju svoja posla, kao sto ih ne gledaju, ali to je njihovo prokletstvo.

Razumem te apsolutno i ja sam posle svakih izbora pozeleo da se odselim u Chicago i da odande vicem iz sveg glasa – yebite se braco srbi, stoko, uzivajte u svojim *ovnima, a ja cu odavde straaasno da se sekiram i brinem se za Srbiju!
Los je i Ceda, ali losi su i radikali, i niko nije dovoljno dobar da vodi ovaj napaceni narod.

Bravo! Tako sam i zapoceo ovu temu! Ima nade za ovu zemlju, samo hrabro protiv ekstrema, lezilebovica, siledzija, ljigavaca i lopova!

Ali i narod je zastranio debelo... Uglibio se, tone u svoja govna... Ako, bar su nasa
Uzivajte, braco Srbi i sestre Srpkinje, uzivajte u pomijama koje ste sami zacinili!

Amebo, ima sanse za ovu nasu napacenu, silovanu zemlju...

Back