eto jada---> ajoj pomozite

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
uhvatila me kriza srednjih godina

plashim se starosti, analiziram svoj zhivot i nisam sigurna da li su dosad doneshene odluke bile ispravne mozhda je moglo bolje mozhda je moglo i drugachije

brachni kolega mi broji 47 godina meni je ostalo par mjeseci do 40-og, moj zhivot je tako pregledan, svaki dan je "isti" ---> poso;kutja; poso; sportovi; kuvanje, pranje, itd. itd. itd.

da li ja kao balkanska mumy i hanuma imam pravo da odem da im ostavim pismo ----> nemojte me trazhiti vratjam se za mjesec dana

?

:(:confused:

Ne bi ti bilo dosadno da budes sama, ako vec takav mir i tisinu zelis?

nebi mi bilo dosadno, ponela bi igle i vunu i par knjiga da prochitam
1280x.jpg

- - - - - - - - - -

Pa sta ti trazis od nas, magicnu formulu? Eliksir zivota? :lol:

vise me zanima ta magichna formula

Poslednja izmena:
nebi mi bilo dosadno, ponela bi igle i vunu i par knjiga da prochitam

Pa iskreno i meni dodje tako nekad da odem negde sam ili da se zamonasim, postanem asketa al kad malo bolje razmislim deluje mi nekako kukavicki to. Mada voleo bih da jednom to uradim u zivotu :D

- - - - - - - - - -

vise me zanima ta magichna formula

Pa za sad protiv starosti i bora postoje razne kreme, plasticne operacije, al opet spolja budes gladac unutra jadac. Svi cemo jednoga dana ostariti i pocrkati.
A sto se tice tog mira, sta znam, nemam decu ni zenu pa ti ne mogu iz iskustva reci. Svoj mir pronalazim unutra i trudim se da ne razmisljam o proslosti i da uzivam u trenutku.

plashim se starosti, analiziram svoj zhivot i nisam sigurna da li su dosad doneshene odluke bile ispravne mozhda je moglo bolje mozhda je moglo i drugachije

brachni kolega mi broji 47 godina meni je ostalo par mjeseci do 40-og, moj zhivot je tako pregledan, svaki dan je "isti" ---> poso;kutja; poso; sportovi; kuvanje, pranje, itd. itd. itd.

da li ja kao balkanska mumy i hanuma imam pravo da odem da im ostavim pismo ----> nemojte me trazhiti vratjam se za mjesec dana

?

Odgledaj Seks i grad... ima da upadneš u depresiju bez obzira da li gledaš užu ili širu sliku....

?

e dobro posto ti se nie dopo onaj ohrabrujuc odgovor da smo te skapirali ko 18,sto ne moze biti uvreda,kasi odma uzvratila,sledece sta te ceka je neki namazanko koji ce te izbavi iz te kolotecine,al na kratko,to sam ti sad vido u pasulju

Back