Ето, и Црња и Гора !

Duh Sekire:
Па ја уживам у овој краткој дискусији са тобом! Ето, мало сам обојио да видиш коју си глупост извалио.
Чуј, ниси помињао морал, али си критиковао нечије моралисање. А шта си ти да процењујеш колико је неко моралан?!? Неко ко би се запослио на туђој муци. Лако је бити Србин у Београду.
А што се тиче запослења, уочи да сам причао о вероватноћи, и то веома малој. Боље загреј столицу, уместо што се бавиш политиком.
Pa verujem da jeste mislim nisam iz BG al ajd da ti poverujem ,nego jel si ti ostao u toj tvojoj kamenjarskoj pripizdini ili si namestio dupe u BG pa sada prodajes pricu kako bi "branio" Kosovo sa sigurne distance?

svetolik trpkovic:
Pa verujem da jeste mislim nisam iz BG al ajd da ti poverujem ,nego jel si ti ostao u toj tvojoj kamenjarskoj pripizdini ili si namestio dupe u BG pa sada prodajes pricu kako bi "branio" Kosovo sa sigurne distance?

Грешиш брајко, ја сам рођени Београђанин и моји су неколико генерација у БГ. Оно за Црну Гору... Па имам неко порекло, но није то битно. Ја сам космополита, па могу бити Васојевић или Хан Кинез, већ према потреби. Кад год ви "лијепи & паметни" и надасве "либерални" покажете своје право лице. Дакле, ако ти сметају Црногорци, ја сам Црногорац. Ако ти сметају Кинези, ја сам Кинез. Просто...

Е сад, немој да ми се извлачиш. Могу да се кладим да овако размишљаш:
1. DS i slični imaju apsolutnu vlast
2. Prizna se "realnost" u vezi Kosova
3. Srbioja (uočiti slovo viška) pohrli prvo u NATO pa u EU
4. Ja (odnosno Svetoliк) se zaposlim...

Дакле, немој се ти поредити самном. Ја сам "морална ништарија", "нацош", "добровољни давалац туђе крви", а пре свега веома циничан.
А ти докажи да си бољи од мене, па имаш право да некоме замераш лицемерје.

п.с. цццц...
"камењарска припиздина", Светоличе ти си прави мали шовиниста. Немој, није то здраво. Није добро за срце. Тако да се трујеш мржњом...

Back