Složiću se s tobom da bi sve to bilo bolje u nekom prirodno brdovitom predjelu, al kolko ja znam čovjek nije mislio pravit zadužbinu (i ona se ne pravi na takvim mjestima), nego je mislio ostvarivat od toga neki i prihod. Zamisli, ko bi se cimao zarad ručka do Korenite, Zabrđa, ...? Ovo sa uzurpacijom plodnog zemljišta ti je najveća odvala. Bijeljina, zaposleni i svi koji su na neki način sa Etno Selom i Konobom povezani imaće ili su već dobili mnogostruko više od recimo seljaka koji bi tu posijao njivu krompira. Uostalom, nije on jedini zauzeo plodno zemljišta na tom putu i kako je krenulo u nekoj budućnosti neće biti uzorane brazde do Ćuprije "Velikog Srpskog Dobro-Tvora" , a ti se uhvatio nečega što je najbolje na tom putu.
Gresite ljudi do Korenite je lako dodji a svako ima pravo da sa svojim novcem radi sta hoce pa takodje i vlasnik Konobe,on je uradio pravu stvar,jedino tako turisti imaju sta vidjeti u republici srpskoj,jel inace i nema nista drugo. Da ima jos takvih ljudi da nesto urade bilo bi super ali na zalost nema i svako misli na sebe,ali taj covjek misli i na druge,samo sto je narod ljubomoran i ne cijeni to.Misli da on to radi za sebe ali vjerujte mi nije tako.