Etničko čišćenje u merkatoru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim, istrazitelju, tebi je "dobro"pa, ako su to informacije iz "prve ruke" razumljiva je tvoja potreba da ignorishesh tu, strashnu chinjenicu da je zlochin u Srebrenici osudio ceo svet!

Тај твој "свет" није осудио поклана Српска села око Сребренице. Нити је тај твој "свет" осудио први конц логор у Босни, и исто први конц логор за Србе Оџак у коме су силовали децу и жене и убијали од батина мушкарце. Једна од логораша је била беба. Нити је твој "свет" осудио Олују и највеће етничко чишћење у европи. вој "свет" је наградио усташе, и сав остали геноцид над Србима.

Vidim, istrazitelju, tebi je "dobro"pa, ako su to informacije iz "prve ruke" razumljiva je tvoja potreba da ignorishesh tu, strashnu chinjenicu da je zlochin u Srebrenici osudio ceo svet!

To sto si tako lepo boldovala apsolutno ne mora da znaci da se isti desio (seti se da jos od toga nista, ponavljam APSOLUTNO NISTA nije dokazano!!!), ili da su ubijeni oni za koje se tvrdi da su ubijeni! Ja "iz prve ruke" imam informacije o dve osobe koje su danas zive i zdrave u Kanadi a koje imaju grobove u Srebrenici! Bio sam i ja tvog misljenja pre par godina ali kada sam o tome saznao od dela moje familije koja zivi tamo i licno poznaje jednog od to dvoje ljudi, tog trenutka je celi taj mit koji su "svi osudili" srusen u mojim mislima i tako sam krenuo u istrazivanje kojim sam dosao do onoga sto sam ti odgovorio. A ti ako zelis slusaj sta drugi kazu i nemoj da koristis svoj mozak za razmisljanje! Tvoj izbor, samo nemoj da prebacujes nekome ko pokusava da razmislja svojom glavom!

EDIT: Seti se jedne divne recenice: "Hiljadu puta ponovljena laz, postaje istina!!!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back