- Poruka
- 9.306
Kažu županija,čini mi se?A mi smo nekad davno imali župe i župane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slabo mi je poznat taj kraj pa se neću nadmudrivat s tobom o tome.AltinaD:То је и пре рата био ретко насељен крај. Хрвата је било у Кијеву са друге стране Книна, а Кијево је данас засебна општина и не потпада под Ервеник.
Karlito Brigante:Kažu županija,čini mi se?A mi smo nekad davno imali župe i župane.
klikk:slabo mi je poznat taj kraj pa se neću nadmudrivat s tobom o tome.![]()
Županija ti je kao skup općina na zemljopisnoj bazi tako nekako.ima ih 20 u HrvatskojKarlito Brigante:Kažu županija,čini mi se?A mi smo nekad davno imali župe i župane.
u VukovaruAltinaD:А где ти живиш, ако није тајна?
klikk:u Vukovaru
Je puno se obnovilo otkako se vratila Hrvatska vlast u Vukovar.AltinaD:Увек прођем кроз Вуковар када идем у Слатину. Град је доста обновљен... за разлику од неких српских села на Псуњу и Папуку...
Trpinja Vera Bobota Bršadin Borovo selo to su vecinom Srpska selaAltinaD:Срба у вуковарском крају има у Трпињи, Вери, Боботи, Борову Селу, јел да?
klikk:Je puno se obnovilo otkako se vratila Hrvatska vlast u Vukovar.
Ali obnavljene su i Srpke kuce od mojih susjeda srba isto ko i moja.
Ja kad sam se vratio bilo je strasno bojali smo se noću izac van jer nije bilo javne rasvjete ma strasno.
Kuću svoju nisam prepoznao i prošao sam pokraj nje, tek sam par kuca kasnije skuzio da sam je prosao :shock:
pa sta ja znam slicne prilicno jesu valjda zbog jeftinoce izgradnje.AltinaD:Ове нове куће које се граде су све потпуно сличне, поготово на улазу из Сотина, и са друге стране ка Трпињи.
Za ovu pяiliku, citiяaću jednog od (яetkih) gotivnih likova iz YU kinematogяafije, heяя Kяigeяa:tokyo:da kažemo županije i imamo 20 županija i Grad Zagreb
(hrvatsku metropolu)
![]()
SiIent Bob:Za ovu pяiliku, citiяaću jednog od (яetkih) gotivnih likova iz YU kinematogяafije, heяя Kяigeяa:
"Metяopola? Ajte molim vas..."
Ma, baяem smo izgяadili stanice, šine ćemo pяokopati lako...tokyo:pa po tome ni Beograd nije metropola
Nema Metro kao jednu od važnijih odrednica da grad bude prava metropola
"Metropola? Ajte molim Vas...."
SiIent Bob:Ma, baяem smo izgяadili stanice, šine ćemo pяokopati lako...
Nego, nije Gяebza metяopola, a Beogяad je na gяanici...
I šta se odma' tišlju?