Etiketiranje

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555

značenje reči frustriran:

• nezadovoljan, potišten, osujećen, ogorčen​

• razočaran zbog nestvarenih želja, planova​

• nije u mogućnosti da se dokaže ili samostvari​

Od više članova foruma sam dobila komentar da sam izfrustrirana, lečim svoje frustracije i slično .​

Najviše "volim" kada mi neko lepi osobine i epitete , a ne poznaje me .
Bila sam i satanista , drska , bezobrazna , frustrirana, nadmena ,agresivna....
Da ne nabrajam.

Šta mislite o tom etiketiranju ?Kada vas opisuju onako kakvi vi to uopšte niste?
Šta govori to o toj osobi koja vas etiketira?Kako reagujete?

Ovo se ne odnosi samo na forumske nebulozne izjave , već mislim uopšteno , na real.

Od više članova foruma sam dobila komentar da sam izfrustrirana, lečim svoje frustracije i slično .​

Da ne nabrajam.

Šta mislite o tom etiketiranju ?Kada vas opisuju onako kakvi vi to uopšte niste?

Ovo se ne odnosi samo na forumske nebulozne izjave , već mislim uopšteno , na real.

Ne znam odakle ideja da ti otvoris temu u kojoj se cudis i "volis" kada te etiketiraju oni koji te ne znaju, kad si upravo ti danas uradila upravo to sto si rekla da "volis", znaci kontradiktornost preozbiljna i foliranje.

Eto, to mislim o osobi koja me etiketira.

U principu ih oteram u q... Sigurno neću trošim ni vreme ni reči da se ikome pravdam.
A opet s druge strane ako me ispravno etiketira lepo kažem jeste u pravu si, takva i takva stvar.. provalio si me, bravo.. i kul sve

Da ne nabrajam.
Zabole te baš, ne treba te dotiče.. Uživaš u svom svetu, unutra puštaš naravno samo onog kog sama želiš da pustiš pa se taj lepo uveri ko si kakva si.. Ne gubiš vreme na one koji te ne poznaju zaista, imaju prava na svoje mišljenje ali na tome sve ostaje

Da ne nabrajam.

Meni nije problem da mi neko lijepi etiketu.On me tako vidi.Mozda je i u pravu.Moze i da me vrijedja.I to mi nije problem.Vratis mu lopticu i tako.
Sta mene izuva iz obuce?Kada pocne da vrijedja porodicu.Licno to nisam dozivio ali citao sam napade na clanove porodice.To treba momentalno banovati.Ali na mjesec dana.I ne dozvoliti pristup sa nekog drugog naloga.

Meni nije problem da mi neko lijepi etiketu.On me tako vidi.Mozda je i u pravu.Moze i da me vrijedja.I to mi nije problem.Vratis mu lopticu i tako.
Sta mene izuva iz obuce?Kada pocne da vrijedja porodicu.Licno to nisam dozivio ali citao sam napade na clanove porodice.To treba momentalno banovati.Ali na mjesec dana.I ne dozvoliti pristup sa nekog drugog naloga.
Zamislio sam se oko ovog "možda je i u pravu", dešava se i to.

Ne znam odakle ideja da ti otvoris temu u kojoj se cudis i "volis" kada te etiketiraju oni koji te ne znaju, kad si upravo ti danas uradila upravo to sto si rekla da "volis", znaci kontradiktornost preozbiljna i foliranje.

Eto, to mislim o osobi koja me etiketira.
Odakle tebi da se ja čudim nečemu?
Eto ponovo neka konstatacija...
Još se i foliram..
Objava ..Imam novu etiketu -Folirant sam.

U principu ih oteram u q... Sigurno neću trošim ni vreme ni reči da se ikome pravdam.
I ja .Samo se ne zaustavljam na tome.
Zabole te baš, ne treba te dotiče.. Uživaš u svom svetu, unutra puštaš naravno samo onog kog sama želiš da pustiš pa se taj lepo uveri ko si kakva si.. Ne gubiš vreme na one koji te ne poznaju zaista, imaju prava na svoje mišljenje ali na tome sve ostaje
Nije to nešto što mene dotiče posebno ..
Tema je otvorena čisto da vidim šta o tome drugi misle ..

I ja .Samo se ne zaustavljam na tome.

Nije to nešto što mene dotiče posebno ..
Tema je otvorena čisto da vidim šta o tome drugi misle ..
Misle da si otvorila temu o sebi.
P.S. nikad ne otvaram teme o sebi. Privatnost je moć. Ne može ti ništa onaj ko o tebi ne zna ništa.
@srebrna kraljica je dobro rekla da pustiš u svoj svet samo probrane. Nikako javno ništa.

Pa, ne znam... Ljudi sa kojima komuniciram ovde su uvek dovoljno uljudni da svoje mišljenje zadrže za sebe ma šta im ja davala povoda da misle.
Ako bih čačkala i forsirala neku ideju, stanje i raspoloženje, verujem da bih dobila otvoreno mišljenje koje mi se ponekad ne bi dopalo, ali opet to ne bih doživela kao etiketiranje.
Bar iz svog ugla: primećujem kako svaki moj dolazak ovde označava neko pomeranje moje ličnosti ka ovom ili onom stavu od kojih neki nisu najbolji, i ako mi neko odgovori na post, ne mislim da je to ono što misli o meni u celosti, već da to zaključuje prema konkretnoj izjavi ili nizu izjava koje bude takav utisak.

Moja sreća je da sama sebi pronalazim ono ''suludo i čudno'' što sam još davno i povremeno dobijala kao kompliment.

Ljudi koji me poznaju i dolaze u kontakt sa mnom svakodnevno su prihvatili taj moj kvalitet da ponekad prosto lutam, volim to i neizbežno je, ali to ne znači da se neću trgnuti i sama izaći iz svojih lavirinata.
Ko me ne poznaje, može da mi lupi etiketu da sam čudna, i ne ljutim se.

Mislim, ne shvati me pogrešno, draga @Neprilagođena , ali ma šta da sam iznela ovde nije postaklo još nikoga da me etiketira, bar da znam :mrgreen: , a nisam uvek najbistrija i najpoetičnija što mogu da budem, i uostalom, da li je iko?
Da ne mislim da ovde ima izuzetno inteligentnih ljudi čija mišljenja vredi čitati, ne bih dolazila uopšte.
Da me još i neko vređa... pa... čemu to?

Definitivno ne mislim da si frustrirana, volim da naiđem na tvoje teme koje imaju svoj tj. tvoj originalni pečat, i kao takva si mi jedan drag član i vredan činilac u kreaciji samog foruma. 💕

Možda je potrebno stvoriti malo više tolerancije, razumevanja, i da jedni druge doživljavamo kao ono što jesmo, ljude od krvi i mesa.

Pa, ne znam... Ljudi sa kojima komuniciram ovde su uvek dovoljno uljudni da svoje mišljenje zadrže za sebe ma šta im ja davala povoda da misle.
Ako bih čačkala i forsirala neku ideju, stanje i raspoloženje, verujem da bih dobila otvoreno mišljenje koje mi se ponekad ne bi dopalo, ali opet to ne bih doživela kao etiketiranje.
Bar iz svog ugla: primećujem kako svaki moj dolazak ovde označava neko pomeranje moje ličnosti ka ovom ili onom stavu od kojih neki nisu najbolji, i ako mi neko odgovori na post, ne mislim da je to ono što misli o meni u celosti, već da to zaključuje prema konkretnoj izjavi ili nizu izjava koje bude takav utisak.

Moja sreća je da sama sebi pronalazim ono ''suludo i čudno'' što sam još davno i povremeno dobijala kao kompliment.

Ljudi koji me poznaju i dolaze u kontakt sa mnom svakodnevno su prihvatili taj moj kvalitet da ponekad prosto lutam, volim to i neizbežno je, ali to ne znači da se neću trgnuti i sama izaći iz svojih lavirinata.
Ko me ne poznaje, može da mi lupi etiketu da sam čudna, i ne ljutim se.
Ja sam zapravo sklon da drugima dajem etikete.
U realnosti sam tip koji na par sekundi zalepi nekome nadimak. Nekad sam bio i zločest, srednja škola...ali sam uvek nepogrešivo pogađao suštinu čoveka.

Odavno više nisam takav, ali sam sebe sam uspeo da nickom opišem u jednoj reči.

Upao sam vam u sred razgovora.
@Neprilagođena je takođe sebe opisala u jednoj reči.

Što se vas tiče, jedna od retkih osoba koja nema nadimak u mojoj glavi.

Taman sam htela da pitam za svoju etiketu. :)
Etiketa nas na forumu između sebe je miks precepcije, očekivanja i onoga što uspemo da pokupimo o nekome.
Nema svako vremena, želje a ni ne smatramo da je fer čitanje istorijata.
To je sve nekako fuzija informacija koje imamo, ali nekompletna svakako. U razumevanju drugih krećemo od sebe... što može biti i dobro, i loše,
ali u svakom slučaju, treba težiti tome da one preko puta sebe ne povredimo.

Mislim, ne shvati me pogrešno, draga @Neprilagođena , ali ma šta da sam iznela ovde nije postaklo još nikoga da me etiketira, bar da znam :mrgreen: , a nisam uvek najbistrija i najpoetičnija što mogu da budem, i uostalom, da li je iko?
Da ne mislim da ovde ima izuzetno inteligentnih ljudi čija mišljenja vredi čitati, ne bih dolazila uopšte.
Da me još i neko vređa... pa... čemu to?

Definitivno ne mislim da si frustrirana, volim da naiđem na tvoje teme koje imaju svoj tj. tvoj originalni pečat, i kao takva si mi jedan drag član i vredan činilac u kreaciji samog foruma. ?

Možda je potrebno stvoriti malo više tolerancije, razumevanja, i da jedni druge doživljavamo kao ono što jesmo, ljude od krvi i mesa.
Ma ti si meni draga i skroz ok osoba.

Nemoguće!

Da ne nabrajam.

Kul si likuša. Čemu hejt?

Back