etiketa

pa nemam pojma juce sam razmisljao da zelim da postanem propali pisac a od toga mi uspeva da postanem samo propali jer igrom slucaja taj epitet je moj i uvek mi polazi u svakom poslu… seks droga i rnr ma daj ko jos cita blogove… knjiga je dobra stvar ali tezak fizicko umni rad ko ce da pohvata sve likove u knjizi kad se svaka kafa svodi na ono sta ima kod tebe novo staro… ma nema nista bree… i nista nece biti bar se nadam... lepo mi je ziveti od dosadnih prepricavanja i socijalnih prica nasa zemlja je prsla... ma svi smo mi pomalo prsli od silnih nacina za zaradu preko neta do silnih sajtova za upoznavanje postali smo robovi inetrneta... pre dva meseca sam poslao nekoliko razglednica ponosan sam zbog toga pomerio sam dupe iz fotelje i otisao do poste...
danas su ustirkane uniforme u modi e zamisli lika sa odelom model konobar 68' sa sve budjelarom u paketu... mozda sam pogresio koju godinu ali on je definitivno pogresio koj vek iako mu je odelo stajalo kao na ofingeru mozda sto dugo nije noseno pa je spremano za prvu paradu ljudi u crnom… gluposti ponovo isplivavaju u prvi plan… vinjak sa ledom blag ali udara… ziveli… rece baja i nastavi da mi iznosi program njegove partije e nisam ja u toj prici za kog god da glasam na kraju se svi udruzite napravite jednu koaliciju i onda smeskate sa kanala na kanal...
poceli smo da buncamo na stranom jeziku a od naseg ostala samo cirilica za uspomenu na jednu rasu koja je nekad koristila a ni ja je bas neznam… lol... kazem sebi nikad od mene pisac… malo dosadno ali ok obojimo dan u ljubicasto nijedan partija nije upotrebila tu boju… sem bube miranovic... pozdrav njoj...
zaokruzi 13 veci maler ne mozes biti…
p.s. ni blogovanje mi ne ide prpali bloger napisa par reci i ode u zaborav... pozdrav ljudi...

Back