mislim da ste stavljeni u glupu i tesku situaciju u kojoj ne treba da budete....svako bi bio ocajan da je na njemu odluka da saopsti takvu vest...
to je na doktoru iskljucivo i to je njegova obaveza...
mozda bas to treba rascistiti za doktorom jer zena je valjda najbliza, potpuno mi je besmisleno da njoj to prvo nije saopsteno...
drugo - vi ste konsultovali drugog doktora koji nema veze sa slucajem i u to niste ukljucili zenu pacijenta...on je VAMA rekao, stoga vi jeste sami sebe stavili u tu situaciji...
i trece - cini i se da vi svojevoljno tumacite nalaze, ili mi se tako cini iz price...
ja se na vasem mestu ne bih mesala na taj nacin, nego svaku ideju koju imam bih prvo dobro prodiskutovala sa tom zenom...
Jeste skroz besmisleno da doktor sakrije istinu i pri tome još i slaže, ali tako je kako je.
Mi nismo svojevoljno tumačili rezultate, tj. jesmo svojom voljom, ali ne sami. Videli smo, posumnjali ( pismeni smo bre, a tamo jasno piše, na srpskom, a opet se nadaš da si pogrešno protumačio ), pa smo sa tim rezultatima otišli kod dr, koji je inače neki prijatelj mog muža. I on nam čovek reče sve kako jeste. Pazi, može i tako da se gleda, da smo sami sebe stavili u tu situaciju, ali da li bi neko mogao drugačije. Vidiš otpusnu listu, vidiš da se dijametralno razlikuje ono što tamo piše i ono što je dr rekao, pa kako to da ignorišeš i da se praviš da nisi video ništa? Taj čovek je rodjeni stric mog muža, takoreći drugi otac. A voli ga isto koliko i oca, a volim ga i ja puno, iako nije moj rod. Jednostavno, ne možeš se praviti da nisi video i shvatio....Stric, otac, u ovom slučaju je isto. Pa, reci onako, po duši, da li bi ti mogla drugo, da li bi ignorisala da ne bi stavila sebe u tu situaciju? Teško...
A ova zadnja rečenica - pa mi baš i jesmo u dilemi da li reći toj ženi ili ne. Da li baš sa njom prodiskutovati ili ne, nikakvo drugo mešanje mi nemamo na umu. Ma, i za ovo se pitamo i mučimo...