543265791011
Početnik
- Poruka
- 27
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa iz matematike kazem zato sto uglavnom imam 4 a nekad kad vopste ne pipnem matematiku 3 polagao bi prijemni iz matematikeImaš prijemni i iz fizike, ne samo matematike.
Solidan mi zvuči malo labavo, moraš da budeš odličan, jer je konkurencija veoma jaka.
Tu odluku moraš sam da doneseš, da realno sagledaš svoje kapacitete pa onda vidi šta ti je najbolje.
Не бих да испаднем смарач, али теби је српски проблем.Pa iz matematike kazem zato sto uglavnom imam 4 a nekad kad vopste ne pipnem matematiku 3 polagao bi prijemni iz matematike
Da ja sam hteo na ETF smer ER a ne Softversko inzinjerstvo icna sajtu pise da mozemo da polazemo prijemni ili iz matematike ili iz fizike a nema nikakvog srpskog ja bih polagao prijemni za smer elektrotehnika i racunarstvo i kazu da tu prijamu 400 kandidata na budzetNisam siguran da decko hoce da upise Softversko Inzenjerstvo, SI upisuju odlikasi prosecna ocena iz matematike u toku osnovne i srednje 4,8 , bitka diplomama sa takmicenja svi imaju 40 poena iz srednje jer budimo realni 60 poena na prijemnom je naucna fantastika itd... Ako hoces da upises neki od modula Elektrotehnike moze i vrlo dobar ucenik da upise na budzet da se lepo uradi prijemni da imas oko 75-80 poena ukupno da budes siguran da prolazis.Medjutim glavni problem ce da bude kada upises ima par katedri koje su naj jace katedre u Srbiji i traze puno znanja tako da ne znam sta da ti kazem, ako volis elektrotehniku i telekomunikacije upisi.
Ja sam na smeru Elektroenergetski Sistemi samo na FTN ali sam imao iste osnove sa ERI smerom, matematika, fizika, osnove elektrotehnike, ort, i onako mali i C programiranje, to ti je prva godina u sustini.Da ja sam hteo na ETF smer ER a ne Softversko inzinjerstvo icna sajtu pise da mozemo da polazemo prijemni ili iz matematike ili iz fizike a nema nikakvog srpskog ja bih polagao prijemni za smer elektrotehnika i racunarstvo i kazu da tu prijamu 400 kandidata na budzet
Да, тек сад видим да је Информатор конфузно написан. Пише шта кандидати "раде", а не шта је потребно за пријемни. Нисам пажљиво читао.Nisam siguran da decko hoce da upise Softversko Inzenjerstvo, SI upisuju odlikasi prosecna ocena iz matematike u toku osnovne i srednje 4,8 , bitka diplomama sa takmicenja svi imaju 40 poena iz srednje jer budimo realni 60 poena na prijemnom je naucna fantastika itd... Ako hoces da upises neki od modula Elektrotehnike moze i vrlo dobar ucenik da upise na budzet da se lepo uradi prijemni da imas oko 75-80 poena ukupno da budes siguran da prolazis.Medjutim glavni problem ce da bude kada upises ima par katedri koje su naj jace katedre u Srbiji i traze puno znanja tako da ne znam sta da ti kazem, ako volis elektrotehniku i telekomunikacije upisi.
Српски ти је проблем јер не умеш да напишеш реченицу, а не због пријемног.Da ja sam hteo na ETF smer ER a ne Softversko inzinjerstvo icna sajtu pise da mozemo da polazemo prijemni ili iz matematike ili iz fizike a nema nikakvog srpskog ja bih polagao prijemni za smer elektrotehnika i racunarstvo i kazu da tu prijamu 400 kandidata na budzet