eta njet raketa, eta mashina!!!

Izviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiii dushoooooooooooooo izviiiiiiiiiiIIIIiiiiini!
Za mooooooooooooooooooooojuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuguuuuuuuuu ne briiiiiiiiiiiniiiiiiiii!!!!!!!! ;)

icecream.jpg

Pa desavalo mi se da pogresno procenim osobu i preuvelicam njene dobre osobine, a umanjim lose.
To je naravno, bolno i glupo iskustvo. Posle razocarenja i besa obicno mi bude zao, jer kao sto bih voleo da sam ja bolji, voleo bih i da su drugi bolji nego sto nekad ispadne.

Hm..meni se nekako desava da sama sebi pravim problem. Vidim da nije raketa, al kao, ajde , zezanje..:necu se udavati za njega", jel`te..Medjutim..onda meni vise nije do zezanja..dosdadi..a on i dalje misli da je raketa. E to moze biti povelik proooooblem ;)

Slatka si, srce, samo nemoj drugi put da zaboraviš da napomeneš da Kojot ni jednoj od vas nije prvi slao privatne poruke. Ni tebi, srce. To što si se pržila na Koju, to je lepo. To što sad iznosiš nevažne pojedinosti, e to nije lepo. Nije lepo zato što se radi o privatnim porukama. I Vesela to isto radi, a prži se na Koju.

Nije lepo to što lažete. Šećeri :-)

kojote:
Slatka si, srce, samo nemoj drugi put da zaboraviš da napomeneš da Kojot ni jednoj od vas nije prvi slao privatne poruke. Ni tebi, srce. To što si se pržila na Koju, to je lepo. To što sad iznosiš nevažne pojedinosti, e to nije lepo. Nije lepo zato što se radi o privatnim porukama. I Vesela to isto radi, a prži se na Koju.

:lol: :smile: Vidi, da nisam ovako lepo vaspitana, sad bih lepo te pp, ovde na sunce!! :lol:
Ali , ok ..nije tolko vazno..nego otkud ti znash..mozda se ja i dalje "przim" na tebe"??? :lol: :lol:

_AnjA_:
Hm..meni se nekako desava da sama sebi pravim problem. Vidim da nije raketa, al kao, ajde , zezanje..:necu se udavati za njega", jel`te..Medjutim..onda meni vise nije do zezanja..dosdadi..a on i dalje misli da je raketa. E to moze biti povelik proooooblem ;)
Isti sluchaj, Anja.
A bas bih volela da naidjem na neku raketu i da se zaljubim ko blesava. Doduse, imam simpatiju, :lol:, i o njoj mislim stalno, malo me to ometa i u poslu, ali sta ga znam... :P
Ja kad bih znala nesto, mnogo bi mi bolje bilo... :lol:

kojote:

Btw..ko je meni poslao rodjendansku chestitku i ogromaaaaaaaaaaan buket ruza?? ;)

Back