rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
koliko vam se cesto desava da vidite osobu za koju pomislite da je nesto stvarno posebno, a onda, kad je malo bolje upoznate, vidite da je, u stvari, truba i da nije bas sve tako kako ste zamisljali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi kroz kakve naocare posmatras oko seberile_laki_oblak:koliko vam se cesto desava da vidite osobu za koju pomislite da je nesto stvarno posebno, a onda, kad je malo bolje upoznate, vidite da je, u stvari, truba i da nije bas sve tako kako ste zamisljali?
cesto,nazalost,ocigledno je spoljasnji izgled za prvi utisak vazan,ali sam se,valjda,naucio da ``gledam`` vise putarile_laki_oblak:koliko vam se cesto desava da vidite osobu za koju pomislite da je nesto stvarno posebno, a onda, kad je malo bolje upoznate, vidite da je, u stvari, truba i da nije bas sve tako kako ste zamisljali?
и то каква ...Ja sam raketa...bila i ostala...
Neva:Moracu da vratim svoj stari avatar...nedostaje mi....![]()
Retko.....Ja sam oprezno pile.....Prvo dobro osmotrim situaciju.....pa tek onda delam.... Ko zna....možda odnekud vreba neki obožavatelj pilećih bataka....pa posle da bude...buć u lonac....rile_laki_oblak:koliko vam se cesto desava da vidite osobu za koju pomislite da je nesto stvarno posebno, a onda, kad je malo bolje upoznate, vidite da je, u stvari, truba i da nije bas sve tako kako ste zamisljali?
ludopileglodjekosku:Retko.....Ja sam oprezno pile.....Prvo dobro osmotrim situaciju.....pa tek onda delam.... Ko zna....možda odnekud vreba neki obožavatelj pilećih bataka....pa posle da bude...buć u lonac....
Hej...pa gde si ti...mačak....Niko mi nije pevao dok tebe nije bilo....Šmrc.Jandrla:Iskusno, iskusno...ukusno, ukusno...![]()
ludopileglodjekosku:Hej...pa gde si ti...mačak....Niko mi nije pevao dok tebe nije bilo....Šmrc.![]()
Ja ne kmečim....ja naprćim nosić i durim se.....Jandrla:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeemooooooooooooooooooooj samo da kmechish!
Ni da cmizdrish!
Ja mrzim smajlijakojikmechi!
Pogadja me kad zena plache, jako, keve mi!
Znachi nemoj to da radish!
(Pred ochima mi sad Picasso: "Zena koja plache", ona Dora Mar, opet keve mi!)
Sha da ti peFam da prodje?![]()
ludopileglodjekosku:Ja ne kmečim....ja naprćim nosić i durim se.....
I oraspoložim se kad mi neko peva....nešto veselo....i kad mi kupi sladoled..... :-D
A jel možeš oba....u isto vreme....Budi moj super-heroj.....Jandrla:Pa osh da odem po sladzu ili da ostanem oFde i da Fampe?![]()