Estetsko pitanje...

Koji friz preferirate:

• Netaknuti dzbunic (Prirodna shuma)

glasova: 2 10,0%
  • Brazilka

glasova: 3 15,0%
  • Gola maca (skroz obrijano)

glasova: 12 60,0%
  • Dzungla (sa sve Tarzan i Chita unutra)

glasova: 0 0,0%
  • Klasika (malo trimovanja sa strane)

glasova: 3 15,0%
  • Pirsing + chirokana

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    20
  • Anketa je zatvorena .
e a meni je bas onako dusevna hrana da idem po forumu i tebi brisem slike :neutral:
obrisala sam ih jer nemaju veze sa temom,a i glupe su i ruzne,ako hoces i licno misljenje.

trebalo bi mi i vise od sest da nisam morala nesrecno da se probudim u pola sedam.

Tema je vaginalne frizurice...ako bas postavlja slike, nek postavi slike pravih pichaka, a ne nekih sanduka sa razlicito rasporedjenom zemljom oko istih...Jer kako nesto nauciti, a da ne znamo kako to pravo i izgleda
Slike su bas zanimljive ali ti si izgubila smisao za humor, salu i zajebanciju...
Ko rano rani, dve srece grabi, a i vredan je

Meni lici na kljucaonicu :)
i meni,kad smo vec kod asocijacija.
Tema je vaginalne frizurice...ako bas postavlja slike, nek postavi slike pravih pichaka, a ne nekih sanduka sa razlicito rasporedjenom zemljom oko istih...Jer kako nesto nauciti, a da ne znamo kako to pravo i izgleda
Slike su bas zanimljive ali ti si izgubila smisao za humor, salu i zajebanciju...
Ko rano rani, dve srece grabi, a i vredan je
postoji humor i humor.
ocigledno smo u razlicitim kategorijama.
to sto je tebi sad smesno,meni je bilo smesno....nekada.sad ga dozivljavam na drugaciji nacin,ali prihvatam da je nekima moj humor odvratan i bizaran,tako da iskreno se izvinjavam sto mi tvoje slike nisu smesne,niti simpaticne.

over & out

Back