86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А та др када јој одеш на профил... Боље да не пишем.ne znam, meni sama ideja da u sebe ugradim kesu s vodom ili silikonom jeziva
Treba umlatiti i lekara koji je pristao da radi tu operacijuА онда ово и изнервирала се. Да нема груди или да су ружне, разумем. Али онако лепе груди да је дирала. Стварно је треба умлатити.
zašto? on radi svoj posaoTreba umlatiti i lekara koji je pristao da radi tu operaciju
То и није прави лекар, него занатлија. Да је прави, не би пристала.Treba umlatiti i lekara koji je pristao da radi tu operaciju
Valjda postoji i neka etika kod lekara, očuvanje zdravlja itd.zašto? on radi svoj posao
kakvo ocuvanje zdravlja u ovom slucaju? nije ona rizikovala zivot zato sto je uvecala grudi. mislim, teoretski jeste, kao i kod svake operacije, ali ne vidim zasto je njegova lekarska etika dovedena u pitanje.Valjda postoji i neka etika kod lekara, očuvanje zdravlja itd.
To je kao kada ti zubar obrusi sve, inače sasvim zdrave zube i stavi navlake, da bi imala savršen osmeh. Nije mu posao da upropašćava, nego da sačuva ljudima zube. Lepota je tu sasvim sporedna, bar bi trebalo da bude.kakvo ocuvanje zdravlja u ovom slucaju? nije ona rizikovala zivot zato sto je uvecala grudi. mislim, teoretski jeste, kao i kod svake operacije, ali ne vidim zasto je njegova lekarska etika dovedena u pitanje.
zato sto im cesto ne zele reci otvoreno da je zahvat zapravo nepotreban, cak ce se i nagrditikakvo ocuvanje zdravlja u ovom slucaju? nije ona rizikovala zivot zato sto je uvecala grudi. mislim, teoretski jeste, kao i kod svake operacije, ali ne vidim zasto je njegova lekarska etika dovedena u pitanje.
istinapricamo o estetskoj hirurgiji, dajte malo realnosti i svesti o vremenu i trendovima u kojima zivimo. uvecanje grudi u najvecem broju slucajeva rade zene koje nemaju zdravstveni problem, neko zele velike grudi koje su u trendu, bez obzira na velicinu svojih. isto kao i uvecanje usana, dupeta i ko zna sve cega.
i meni isto, uopste nisu prevelike. nije ih ni puno uvecala. a ko smo mi da sudimo zasto je to uradila i koliko ih je povecala i zasto joj dr nije rekao da vec ima lepe grudi i da ne treba da ih uvecavaMeni su lepe, nisu vulgarne, nije preterano a ni ona nije naružena njima.
i meni isto, uopste nisu prevelike. nije ih ni puno uvecala. a ko smo mi da sudimo zasto je to uradila i koliko ih je povecala i zasto joj dr nije rekao da vec ima lepe grudi i da ne treba da ih uvecava
ja poznajem nekoliko zena koje su uvecale grudi u privatnim, razlicitim klinikama u bg. sa svima je vodjen razgovor i napravljen je dogovor oko kolicine stranog tela, iliti kubika implanta koji ce im se staviti, predocene moguce komplikacije, ponudjen razgovor sa psihologom. u jednom slucaju je razgovor sa psihologom bio obavezan kao deo protokola. ima doktora koji se ozibljno bave svojim poslom, pa bila to i estetska hirurgija. a ima i cvecarki koje sa sinom otvore ordinaciju na terazijama i "ulepsavaju" zene.zato sto bi trebalo da je ljekaru duznost da upozori pacijenta kad je rizik veci od benefita
i da postoji kao takav
nije ih puno uvecala i sad ce za to malo do kraja zivota nositi strano tijelo u sebi
i to strano tijelo koje sa sobom nosi dugorocne rizike
okej, njena stvar
al ne treba to pacijentima predstavljati kao ambulantnu intervenciju u rangu skidanja madeza
jer ona to nije
i na kraju krajeva, kad to tako predstavis i kad su mediji zatrpani tom i takvom estetikom
sta se imam cuditi sto djeca vec u pubertetu traze takve zahvate i sto nam maturantkinje izgledaju ko da imaju po tri banke
Ово је истина. Са 25 изгледају као да им је 40.zato sto bi trebalo da je ljekaru duznost da upozori pacijenta kad je rizik veci od benefita
i da postoji kao takav
nije ih puno uvecala i sad ce za to malo do kraja zivota nositi strano tijelo u sebi
i to strano tijelo koje sa sobom nosi dugorocne rizike
okej, njena stvar
al ne treba to pacijentima predstavljati kao ambulantnu intervenciju u rangu skidanja madeza
jer ona to nije
i na kraju krajeva, kad to tako predstavis i kad su mediji zatrpani tom i takvom estetikom
sta se imam cuditi sto djeca vec u pubertetu traze takve zahvate i sto nam maturantkinje izgledaju ko da imaju po tri banke
meni estetska hirurgija ne moze biti ista prica, razumem o cemu pises, ali ne moze se stavljati u istu ravan
ja poznajem nekoliko zena koje su uvecale grudi u privatnim, razlicitim klinikama u bg. sa svima je vodjen razgovor i napravljen je dogovor oko kolicine stranog tela, iliti kubika implanta koji ce im se staviti, predocene moguce komplikacije, ponudjen razgovor sa psihologom. u jednom slucaju je razgovor sa psihologom bio obavezan kao deo protokola. ima doktora koji se ozibljno bave svojim poslom, pa bila to i estetska hirurgija. a ima i cvecarki koje sa sinom otvore ordinaciju na terazijama i "ulepsavaju" zene.
ne moras meni da objasnjavas, sve ja to znam i razumem. ali, shvati i ti da smo svi razliciti, da svaka roba ima svog kupca i svaki estetski hirurg svog pacijentato sto je vodjen razgovor ne znaci nista
ne znaci nista ni sto formalno predocis komplikacije
obo sto im ne predoce jeste cinjenica da u sebe guraju strano tijelo, permanentno
da nema sanse da prodju bez remonta za otprilike deceniju ili ranije
kao ni da nema savrsenog implanta
neki cure, neki se deformiraju, u nekima se (vjerovala ili ne) zapate gljive, neki organizmi se brane pa formiraju tkivo oko implanta...
kad ih vadis isto nije zabava i to bez oziljaka i deformacija zavrsiti nece
i zasto sve to zena treba da prodje
da bi bila po vazecem standardu ljepote?
kome?
bice nesretna ako nije savrsena?
nece naci partnera i biti dobra u svom poslu?
prihvacena u drustvu?
kad posijedi mora to sakriti inace marsh u penziju??
gdje prestaju sva ta sranja i pocinje covjek?
uopce ne analiziram individualne pricene moras meni da objasnjavas, sve ja to znam i razumem. ali, shvati i ti da smo svi razliciti, da svaka roba ima svog kupca i svaki estetski hirurg svog pacijenta
zena sa kojom treniram ima ugradjene implante, znam je vec dugo, pre te intervencije. nismo bliske da bih znala da li je srecna i zadovoljna u zivotu, kakve probleme ima ili nema, ali ona je poslednje tri godine otkako je uvecala grudi druga osoba u pozitivnom smislu. mnogo je zadovoljnija sobom i srecnija. kako ce se osecati za 10 godina i da li ce morati na remont, i sta ce da bude, to samo mozemo da nagadjamo. isto kao i da li cu ja imati problem sa kicmom zato sto dizem tegove, a vec 6 godina se fantasticno osecam zbog toga